Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Κορονοϊός Facebook: Δωρεάν διαφημίσεις στον ΠΟΥ
PLUS

Κορονοϊός Facebook: Δωρεάν διαφημίσεις στον ΠΟΥ

Κορονοϊός Facebook: Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ δεσμεύθηκε ότι το Facebook θα αποσύρει ψευδείς ισχυρισμούς και θεωρίες συνωμοσίας από το Facebook.

Κορονοϊός Facebook: Δωρεάν διαφημίσεις στην πλατφόρμα του θα προσφέρει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), το Facebook. Αυτό θα γίνει στο πλαίσιο των προσπαθειών καταπολέμησης των ψευδών ειδήσεων σχετικά με τον νέο, δήλωσε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ. «Προσφέρουμε στον ΠΟΥ όσες δωρεάν διαφημίσεις χρειάζεται», ανέφερε ο Ζάκερμπεργκ σε ανάρτησή του στο Facebook. Οι χρήστες που αναζητούν πληροφορίες για τον νέο κοροναϊο στο Facebook θα κατευθύνονται στον ιστότοπο του ΠΟΥ . Διαφορετικά, θα πηγαίνουν σε αυτό των τοπικών τους υγειονομικών αρχών. Εκεί θα μπορούν να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, εξήγησε ο επικεφαλής της εταιρείας.

Από την πλευρά του, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ δεσμεύθηκε ότι το Facebook θα αποσύρει ψευδείς ισχυρισμούς και θεωρίες συνωμοσίας από τον ιστότοπο. Μία πράξη – προσπάθεια να καταπολεμηθεί η παραπληροφόρηση σχετικά με την επιδημία covid-19. Το Facebook θα συνεργαστεί με ειδικούς σε θέματα υγείας από όλο τον κόσμο. Μάλιστα θα στηρίξει αλλά και θα προσφέρει «δωρεάν διαφημίσεις» σε άλλους υγειονομικούς οργανισμούς. Τον Φεβρουάριο, ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης είχε ανακοινώσει ότι θα απαγορεύσει τις διαφημίσεις προϊόντων που υπόσχονται ότι θεραπεύουν ή προστατεύουν από τον νέο κοροναϊό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις