Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef αποχώρηση: Η δοκιμασία και ο παίκτης που αποχαιρέτησε το σπίτι
LIFESTYLE

MasterChef αποχώρηση: Η δοκιμασία και ο παίκτης που αποχαιρέτησε το σπίτι

MasterChef αποχώρηση: «Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά είναι να δώσουν όλο τους τον εαυτό», είπε ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου.

MasterChef αποχώρηση: Στο τεστ δημιουργικότητας στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef πέντε ήταν οι παίκτες που σύμφωνα με τους κριτές σέρβιραν τα χειρότερα πιάτα. Η Μάρλεν, η Ηλιάνα, η Φωτεινή, ο Ιορδάνης και ο Δημοσθένης. Η Μάρλεν κατάφερε να σωθεί και οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες, ως υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να αντιγράψουν πιστά το πιάτο που τους δόθηκε. Συγκεκριμένα, έπρεπε να φτιάξουν αρνί κόντρα, μιλφέιγ από αρσενικό Νάξου και μανιτάρι King Oyster. Ο Ιορδάνης σέρβιρε στους κριτές το αρνί ωμό.

Έτσι έτσι αποφάσισαν πως ήταν ο παίκτης που έπρεπε να αποχωρήσει από το σπίτι του ριάλιτι. Μετά την ανακοίνωση των κριτών, ο Ιορδάνης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής. Μεταξύ άλλων έστειλε τη δική του συμβουλή στους συμπαίκτες του: «Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά είναι να δώσουν όλο τους τον εαυτό. Να δώσουν τον πραγματικό τους εαυτό. Ποτέ να μη χάσουν τον εαυτό τους σε αυτή την υπέροχη λάμψη των αστεριών».

MasterChef αποχώρηση: Απόσπασμα από την εκπομπή
Δείτε ακόμα

«Έχω πάθει ανοσία στα άσχημα σχόλια»: Σε ετοιμότητα η Σπυροπούλου για το Just the 2 of us

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις