Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δίκη Τοπαλούδη σήμερα: Το ξέσπασμα του πατέρα εναντίον του Ροδίτη
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Τοπαλούδη σήμερα: Το ξέσπασμα του πατέρα εναντίον του Ροδίτη

Δίκη Τοπαλούδη σήμερα: Ο ισχυρισμός του 21χρονου κατηγορουμένου ότι είχε συναινετική σεξουαλική επαφή με την αδικοχαμένη φοιτήτρια προκάλεσε το ξέσπασμα του πατέρα.

Δίκη Τοπαλούδη σήμεραΤο ξέσπασμα του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη, λίγο πριν την ολοκλήρωση της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τη δολοφονία της κόρης του, προκάλεσε ο ισχυρισμός του 21χρονου κατηγορουμένου της υπόθεσης ότι είχε συναινετική σεξουαλική επαφή με την αδικοχαμένη φοιτήτρια. Ακούγοντας αυτά τα λόγια από το στόμα του νεαρού κατηγορούμενου, ο πατέρας Ελένης Τοπαλούδη, φωνάζοντας του είπε: «Τότε γιατί της είχε βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη…».

Η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε από τον κ. Τοπαλούδη να αποχωρήσει από την αίθουσα και τότε ο 21χρονος κατηγορούμενος ακούστηκε να λέει: «Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου, δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία…».

Δίκη Τοπαλούδη σήμερα: «Δεν τη σκότωσα» αναφέρει ο κατηγορούμενος

Νωρίτερα, στο δικαστήριο, είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή της η επιστήθια φίλη της φοιτήτριας, η οποία δέχθηκε ερωτήσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής. Κατά το μεγαλύτερο μέρος της δίκης, ο έτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης, ο 23χρονος Ροδίτης απουσίαζε από το ακροατήριο και όταν επανήλθε υποστήριξε: «Δεν τη σκότωσα, δεν τη βίασα, δεν την πέταξα» επανέλαβε ο κατηγορούμενος υποστηρίζοντας μάλιστα ότι πήγε να σώσει το θύμα. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου.

Δίκη Τοπαλούδη – Ροδίτης: Τα λόγια του κατηγορουμένου
Δείτε ακόμα

Παραλήρημα στη δίκη Τοπαλούδη: «Είμαι ληστής και εφοπλιστής, όχι βιαστής»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις