Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / YFSF 1/3/2020: O νικητής της βραδιάς και η μεγάλη ανακοίνωση του Χρανιώτη
LIFESTYLE

YFSF 1/3/2020: O νικητής της βραδιάς και η μεγάλη ανακοίνωση του Χρανιώτη

YFSF 1/3/2020: O τραγουδιστής εντυπωσίασε κοινό και κριτική επιτροπή.

YFSF 1/3/2020: Τα ρέστα του έδωσε στο χθεσινό επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar» ο Λάμπης Λιβιεράτος ενσαρκώνοντας τον Barry White! Αν και ο τραγουδιστής δεν ακολουθεί το συγκεκριμένο στιλ μουσικής κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο το κοινό όσο και την κριτική επιτροπή.

Από την αρχή κι όλας που άρχισε να ερμηνεύει το κομμάτι του Barry White, οι κριτές άρχισαν να λένε μεταξύ τους πόσο καλός είναι. Στο τέλος φυσικά η κριτική που δέχτηκε ήταν πολύ καλή. H εμφάνισή του αυτή του χάρισε τη νίκη στο χθεσινό επεισόδιο.

YFSF: Η ερμηνεία του Λάμπη Λιβιεράτου
YFSF: Η βαθμολόγηση των διαγωνιζομένων

YFSF: Ο Χρανιώτης και η μεγάλη ανακοίνωση on stage

Αποκαλυπτική και πολύ τρυφερή ήταν και η εμφάνιση του Γιώργου Χρανιώτη στο YFSF. Ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν το τελευταίο act της βραδιάς και έκανε τον Iggy Pop. Από κάτω στην πρώτη σειρά βρίσκονταν τόσο η γυναίκα του Γεωργία Αβασκαντήρα, όσο και οι γονείς του και η αδερφή του.

Και όταν τελείωσε η μίμηση, ο Γιώργος ανακοίνωσε στην Μαρία Μπεκατώρου και σε όλους με έναν ιδιαίτερο τρόπο ότι θα γίνει μπαμπάς, αφιερώνοντας την εμφάνισή του στο μωρό, αφήνοντας την Μαρία άφωνη και σπεύδοντας να δώσει ένα φιλί στην σύζυγό του πριν επιστρέψει δίπλα στην Μαρία για να ακούσει την κριτική και άφθονες ευχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις