Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κόμπι Μπράιαντ – φωτογραφίες: Διέρρευσαν εικόνες φρίκης από το δυστύχημα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόμπι Μπράιαντ – φωτογραφίες: Διέρρευσαν εικόνες φρίκης από το δυστύχημα

Κόμπι Μπράιαντ - φωτογραφίες: Την ενεργοποίηση των αρχών του Λος Άντζελες προκάλεσε η διαρροή φωτογραφιών από το κατεστραμμένο ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ και των εννέα νεκρών.

Κόμπι Μπράιαντ – φωτογραφίες: Η είδηση που δημοσίευσαν οι LA Times, πως υπάρχουν φωτογραφίες από τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον Κόμπι, την 13χρονη κόρη του και άλλα επτά άτομα, προκάλεσαν την αντίδραση της Βανέσα Μπράιαντ. Οι φωτογραφίες φαίνεται πως βγήκαν από αστυνομικούς και παρότι δεν έχουν βγει στα ΜΜΕ, κυκλοφορούν σε κάποια κινητά.

Ο δικηγόρος της Βανέσα Μπράιαντ μετέφερε στα ΜΜΕ με δηλώσεις του πως είναι συντετριμμένη από την παραπάνω εξέλιξη. «Θέλει να προστατέψει την αξιοπρέπεια όλων των θυμάτων και των οικογενειών τους. Η αστυνομία μάς διαβεβαίωσε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για να προστατευτεί η ιδιωτικότητα των οικογενειών και αυτές οι φωτογραφίες αποτελούν μια απερίγραπτη παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, του σεβασμού και της ιδιωτικής ζωής. Ζητούμε την μεγαλύτερη δυνατή τιμωρία για αυτά τα άτομα και να βγουν στην επιφάνεια τα ονόματά τους, ώστε να μη διαδοθούν περαιτέρω αυτές οι φωτογραφίες», ανέφερε.

Η αστυνομία έχει μεταφέρει σε όσους τυχόν έχουν φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής ελικοπτέρου να τις διαγράψουν, καθώς έφτασαν στα αυτά της πληροφορίες πως ένας αστυνομικός έδειχνε σε άλλους φωτογραφίες από την περιοχή.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, η έρευνα αφορά κοινοποίηση φωτογραφιών μεταξύ αξιωματούχων της κυβέρνησης, με την καταγγελία να προέρχεται από άτομο που είδε τις φωτογραφίες, αλλά θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του. «Ο Σερίφης είναι πολύ ενοχλημένος από την σκέψη ότι οι βουλευτές θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια τέτοια ανεύθυνη πράξη. Θα διεξαχθεί μια διεξοδική έρευνα από το τμήμα, με πρώτη προτεραιότητα την προστασία της αξιοπρέπειας και της ιδιωτικότητας των θυμάτων και των οικογενειών τους», ανέφεραν για το θέμα άτομα από το τμήμα του Σερίφη.

Επιπλέον, οι Times ανέφεραν πως δεν είναι σαφές πόσο ευρέως διαδόθηκαν οι φωτογραφίες και ποιος συμμετείχε και εάν οι βουλευτές είχαν τραβήξει οι ίδιοι τις φωτογραφίες τους ή τις έλαβαν από κάποιον άλλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις