Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks gala αποχώρηση σήμερα: Η παίκτρια που θα φύγει
LIFESTYLE

My Style Rocks gala αποχώρηση σήμερα: Η παίκτρια που θα φύγει

My Style Rocks gala αποχώρηση σήμερα: Την αποχώρησή της από το My Style Rocks μαρτύρησε η παίκτρια στο Instagram της.

My Style Rocks gala αποχώρηση σήμερα: Μέσα από την εκπομπή το «Πρωινό» η Αφροδίτη Γραμμέλλη αποκάλυψε πως η Τζώρτζια Παναγή θα είναι η κοπέλα που θα αποχωρίσει από το Gala του «My style rocks» την Παρασκευή (28/02), ωστόσο ένα video της παρουσιάστριας στα Social media πρόδωσε την είδηση. Την αποχώρησή της από το My Style Rocks μαρτύρησε το Instagram της.

Κι αυτό επειδή όλο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Τζόρτζια Παναγή έκανε βόλτες στην Αθήνα, διασκέδασε το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο, ενώ την Κυριακή τη πέρασε σε παραλιακή περιοχή της πρωτεύουσας, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα αντί να βρίσκεται στα γυρίσματα του reality μόδας.

My Style Rocks: Η Γεωργία Σιακαβάρα σε νέο λουκ

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks έκανε βραδινή έξοδο για να διασκεδάσει και έκανε την πιο απρόσμενη εμφάνιση. Η εν λόγω καλλονή άφησε το στίγμα της για τις εντυπωσιακές και ιδιαίτερα εκκεντρικές -πολλές φορές- εμφανίσεις της ξεπέρασε τον… εαυτό της με το total φούξια λουκ, ακόμα και στα μαλλιά. Ο λόγος για τη Γεωργία Σιακαβάρα η οποία μπορεί να έφυγε από το ριάλιτι μόδας αλλά συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να προκαλεί τα βλέμματα με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της.

Η Γεωργία εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Τάμτα με τις Μέλισσες και φυσικά από το πρώτο κιόλας φωτογραφικό κλικ, εντυπωσίασε. Φυσικά, προκάλεσε και το ενδιαφέρον των υπόλοιπων θαμώνων του μαγαζιού μιας και δεν είναι και πολύ συχνό να συναντάς μία κατά τα άλλα εντυπωσιακή γυναίκα με… φούξια μαλλιά.

My Style Rocks: Επεισόδιο 40

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις