Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 27/2/2020: «Καρφιά» στην μπλε ομάδα – Τα νεύρα της Μαριάννας για τον Σταύρο
LIFESTYLE

MasterChef 27/2/2020: «Καρφιά» στην μπλε ομάδα – Τα νεύρα της Μαριάννας για τον Σταύρο

MasterChef 27/2/2020: Μαριάννα, παρότι μπαίνει κι αυτή στη διαδικασία επιλογής παικτών προς αποχώρηση, ανέφερε πως μάλλον το αποτέλεσμα της ομαδικής του MasterChef 4, τον δικαίωσε.

MasterChef 27/2/2020: Ο Σταύρος, αρχηγός της μπλε ομάδας στην ομαδική του MasterChef 4 μπήκε στο στούντιο του διαγωνισμού ιδιαίτερα σίγουρος για το αποτέλεσμα. Η βαθμολογία των αθλητών ωστόσο, που έδωσαν στην ομάδα του δύο «μηδενικά» τον διέψευσε πανηγυρικά. Μετά την αποκάλυψη της βαθμολογίας στην ομαδική του MasterChef 4, οι παίκτες της μπλε ομάδας προσπάθησαν να ρίξουν το φταίξιμο ο ένας στον άλλο, με τα πυρά να στρέφονται κατά βάση στον αρχηγό της, τον Σταύρο.

Η Μαριάννα, παρότι μπαίνει κι αυτή στη διαδικασία επιλογής παικτών προς αποχώρηση, ανέφερε πως μάλλον το αποτέλεσμα της ομαδικής του MasterChef 4, τον δικαίωσε. «Το ευχαριστήθηκα για να δει και ο Σταύρος ότι έκανε λάθος που δεν εμπιστεύεται» είπε η Μαριάννα από την μπλε ομάδα, για τα δύο μηδενικά στο MasterChef 4. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Διονύσης, ο οποίος επανέλαβε πως πάντα σε μια ομαδική ευθύνεται ο επικεφαλής.

MasterChef 27/2/2020: Ο Διονύσης για την ευθύνη του αρχηγού

MasterChef 27/2/2020: Τα νεύρα της Μαριάννας

«Ο αρχηγός ευθύνεται οπωσδήποτε. Πάντα! Ο “καπετάνιος” είναι ένας» είπε από την πλευρά του ο Διονύσης, μπροστά στους συμπαίκτες του στο MasterChef 4. «Μάρλεν, Ηρακλής και Σταύρος. Απλά πράγματα! Γιατί είχε πολλές ατυχίες» σχολίασε στη συνέχεια προκαλώντας τις αντιδράσεις πολλών συμπαικτών του. «Τον πιάνω off-camera και του λέω “όταν εγώ σε πίεζα να κάνω κάτι παραπάνω, ήθελες να είμαι πίσω και να κόβω πράγματα, σε περίπτωση που χάσουμε να έχεις κάποιον να ψηφίσεις».

«Αυτό δεν το θεωρώ ανδρισμό. Το ανδρισμό που δεν έχεις εσύ τον έχω 4 φορές παραπάνω και ούτε δέχομαι να μου πεις ότι δεν είμαι καλή μαγείρισσα”» είπε στη συνέχεια η Μαριάννα που αποκάλυψε πως μίλησε εκτός κάμερα με τον Σταύρο και τον κατηγόρησε για στρατηγική στην ομαδική του MasterChef 4. «Είχε κάνει ένα σπανακόριζο και είχε μέσα το χώμα το σπανάκι, τι μάγειρας είναι;» είπε επίσης η Μαριάννα για τον Σταύρο, μετά το «ναυάγιο» στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 4.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις