Κώστας Βουτσάς: Τα συγκινητικά λόγια της αδερφής του (vid)

LIFESTYLE

Κώστας Βουτσάς: Τα συγκινητικά λόγια της αδερφής του (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κώστας Βουτσάς: Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή και μαζί με αυτήν τη δυσάρεστη είδηση στην επιφάνεια έρχονται όλες οι παλαιές ένδοξες στιγμές που χάρισε ο ηθοποιός στο ελληνικό κοινό.

27.02.2020 | 07:44

Κώστας Βουτσάς: Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε η αδερφή του Κώστα Βουτσά, Νίτσα. Η αδερφή του σπουδαίου ηθοποιού που απεβίωσε χθες τα ξημερώματα, μίλησε για την τελευταία φορά που τον είδε, την περασμένη εβδομάδα, στο νοσοκομείο. Ανέφερε πως έβλεπε στο βλέμμα της πως ήταν λυπημένη, ενώ παρά την περιπέτεια της υγείας του, δεν παραπονιόταν.

«Την περασμένη Παρασκευή πήγα και τον είδα, είχε πάρα πολύ καλή επαφή, αλλά δεν μιλούσε γιατί του είχαν κάνει την τραχειοστομία. Αλλά με κοίταζε καλά καλά και το βλέμμα του, αυτό το ξέρω εγώ, ήταν βλέμμα αγάπης γιατί με έβλεπε λυπημένη. Δεν παραπονέθηκε ποτέ ο Κώστας και δεν παραπονιόταν ποτέ. Ηταν χρόνια που είχε το πρόβλημα με τους πνεύμονες και την καρδιά του, αλλά δεν παραπονιόταν», είπε αρχικά.

«Είμαι πολύ περήφανη που είχαν τον Κώστα αδελφό. Και να σας πω και κάτι άλλο που έχω συγκινηθεί πάρα πολύ, θα γίνει λαϊκό προσκύνημα για τον Κώστα. Που να φαντάζονταν η μανούλα μου και ο πατέρας μου όταν ήρθαν από την Πόλη με πέντε πράγματα, ότι ένα παιδί τους θα τους τιμούσε τόσο πολύ. Γιατί αυτό είναι τιμή για την οικογένειά μου, ότι θα γίνει λαϊκό προσκύνημα».

Κώστας Βουτσάς: Το βίντεο του Άνθιμου Ανανιάδη

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, τον οποίο ο Κώστας Βουτσάς τον μεγάλωσε σαν γιο του, ώρες μετά την είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ανέβασε ένα άκρως συγκινητικό βίντεο και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:

«Ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου»!

Όπως δήλωσε η μητέρα του και πρώην σύντροφος του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, ο Άνθιμος ήταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και στο πλευρό του αγαπημένου ηθοποιού.

Ο Άνθιμος μάλιστα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες:

«Έχουμε μια πολύ ενωμένη και δυνατή οικογένεια. Οικογένειες μέσα και είμαστε όλοι καλά μέσα, του δίνουμε δύναμη και απλά προσευχή»!

Main photo Lifo
Exit mobile version