Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χολαργός αστυνομικός: Τι υποστήριξε μετά τους πυροβολισμούς σε τροχαίο
ΕΛΛΑΔΑ

Χολαργός αστυνομικός: Τι υποστήριξε μετά τους πυροβολισμούς σε τροχαίο

Χολαργός αστυνομικός: Η σύγκρουση με το έτερο όχημα, φέρεται να συνέβη λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα του Χολαργού.

Χολαργός αστυνομικός: Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ανέλαβε να ρίξει φως με την έρευνά της, στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες αστυφύλακας της Δίωξης Ναρκωτικών, εκτός υπηρεσίας μετά από τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές με άλλο όχημα, βγήκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε δύο φορές στοχευμένα στο πορτμπαγκάζ του άλλου εμπλεκόμενου οχήματος!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ήδη, μόλις το περιστατικό των πυροβολισμών, που ακολούθησαν την σύγκρουση των δύο οχημάτων στην περιοχή του Χολαργού, το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι “με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τίθεται σε διαθεσιμότητα Αστυφύλακας, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, γιατί σήμερα το μεσημέρι (σ.σ. Τετάρτης) ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, εξήλθε του αυτοκινήτου του και πυροβόλησε δύο φορές με το υπηρεσιακό του όπλο στο πορτμπαγκάζ ετέρου αυτοκινήτου, με το οποίο είχε προηγηθεί τροχαίο περιστατικό στην περιοχή Χολαργού. Την υπόθεση ανέλαβε και χειρίζεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο αστυφύλακας, ο οποίος υπηρετεί στη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας αττικής τα τελευταία επτά χρόνια, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, έχοντας δίπλα του ως συνοδηγό τη σύζυγό του η οποία είναι έγκυος. Η σύγκρουση με το έτερο όχημα, φέρεται να συνέβη λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα του Χολαργού.

Διαπληκτίστηκαν λεκτικά

Στην αρχή, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο αστυφύλακας της Δίωξης και ο οδηγός του άλλου οχήματος, αντάλλαξαν μεταξύ τους διάφορες κουβέντες, επιρρίπτοντας ο ένας στον άλλον την ευθύνη για τη σύγκρουση. Ο αστυνομικός φέρεται να υποστήριξε ότι ξαφνικά ο οδηγός του άλλου οχήματος, μπήκε στη θέση του οδηγού σε έξαλλη κατάσταση, έβαλε την όπισθεν και πάτησε το γκάζι για να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο του αστυφύλακα.

Φοβούμενος, πρόσθεσε ότι το χτύπημα θα ήταν μοιραίο για την εγκυμονούσα σύζυγό του, πυροβόλησε στοχευμένα προς το πορτμπαγκάζ στην προσπάθειά του να κάνει τον οδηγό να σταματήσει. Από την πρώτη στιγμή, με εντολή των ανωτέρων του, ο αστυνομικός  οδηγήθηκε  στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τα στελέχη της οποίας έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις