Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μάρθα Καραγιάννη υγεία: Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση
ΕΛΛΑΔΑ

Μάρθα Καραγιάννη υγεία: Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

Μάρθα Καραγιάννη υγεία: Η Μάρθα Καραγιάννη σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό της υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στη χολή και η κατάστασή της βαίνει καλώς.

Μάρθα Καραγιάννη υγεία: «Έφυγε ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου μετά τη Ντόρα. Λυπάμαι Κωστάκη που δεν μπορώ να είμαι εκεί πέρα για να σε αποχαιρετήσω», ανέφερε η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά και τα λόγια της ράγισαν καρδιές. Αναφορικά με τα νεότερα για την εξέλιξη της υγείας της ηθοποιού ο γιατρός Χρήστος Τσαπαρλής δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως η ηθοποιός ολοκλήρωσε ένα χειρουργείο και θα υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση σε περίπου ένα μήνα.

Όπως αποκάλυψε, η Μάρθα Καραγιάννη θα βγει από το νοσοκομείο μετά από 48 ώρες και γι’ αυτό το λόγο δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην κηδεία του Κώστα Βουτσά. Συγκεκριμένα ο γιατρός είπε: «Η κατάστασή της είναι πολύ καλή και θα επανέλθει. Χρειαζόταν δυο χειρουργεία, έγινε το πρώτο και θα γίνει και το δεύτερο 4 – 5 εβδομάδες μετά. Καθαρίστηκαν τα σωληνάκια του ήπατος και θα ακολουθήσει ένα χειρουργείο χολής. Το επόμενο διήμερο θα βγει από το νοσοκομείο. Δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Η επέμβαση είχε άριστο αποτέλεσμα».

Τι λέει ο γιατρός της

Την περασμένη Πέμπτη εισήχθη στο νοσοκομείο, ενώ έγινε και η διάγνωση από τους θεράποντες ιατρούς. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Μάρθα Καραγιάννη πάσχει από χολοκυστίτιδα, δηλαδή φλεγμονή της χοληδόχου κύστης. Η ηθοποιός είχε ανεβάσει πυρετό και έκανε και εμετούς, όμως η κατάστασή της δεν βελτιωνόταν και οι δικοί της άνθρωποι αποφάσισαν να εισηχθεί σε κλινική. Μετά από υπέρηχους και εξετάσεις, βγήκε η διάγνωση.

Δείτε το βίντεο με τον γιατρό της Μάρθας Καραγιάννη:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις