Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Instagram followers: Τα 3 «κολπάκια» για να αυξήσεις το κοινό σου
PLUS

Instagram followers: Τα 3 «κολπάκια» για να αυξήσεις το κοινό σου

Instagram followers: Πολλοί βλέπουν πως μακροπρόθεσμα μπορεί να εξελιχθεί σε κανονική δουλειά.

Instagram followers: Είναι αλήθεια πως όλο και περισσότερα άτομα βλέπουν το Instagram ως ένα μέσο προβολής αλλά και διαφήμισης. Μοντέλα, ηθοποιοί αλλά και απλοί άνθρωποι δίνουν έμφαση στο προσωπικό μέσο δικτύωσης.

Ο λόγος είναι ότι βλέπουν πως μακροπρόθεσμα μπορεί να εξελιχθεί σε κανονική δουλειά, μιας και οι περισσότερες εταιρίες διαφημίζουν προϊόντα και υπηρεσίες μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής. Μια νέα μέτρηση για λογαριασμό του Instagram μπορεί με τρία απλά βήματα να δείξει τον δρόμο της «εκτόξευσης» ενός λογαριασμού.

1. Προσέγγιση

Άμα θέλεις να παρακολουθήσεις την απήχηση που έχει το brand σου στο Instagram, η εξέταση της “προσέγγισης” νέων χρηστών είναι μια από τις σημαντικότερες ενέργειες που θα πρέπει να λάβεις υπόψη. Ενώ παλαιότερα, τα πάντα αφορούσαν τα ποσοστά συμμετοχής των χρηστών στο Instagram, η απομάκρυνση των likes σε πολλές χώρες αλλάζει τα πράγματα!

Ως αποτέλεσμα, η εμβέλεια είναι τώρα πολύ πιο σημαντική για την αποτελεσματικότερη προσέγγιση κοινού. Έτσι αν ο στόχος σου είναι να αυξήσεις την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σου και να φτάσεις στον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό χρηστών, θα πρέπει να εστιάσεις στην αύξηση της προσέγγισής σου στο Instagram.

2. Αποθήκευση

Οι λογαριασμοί στο Instagram δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύουν τις αναρτήσεις που θέλουν για αργότερα – ειδικότερα τώρα που τα likes είναι παρελθόν. Με τις αποθηκεύσεις στο Instagram, οι χρήστες μπορούν να συλλέξουν και να αποθηκεύσουν posts, απλά πατώντας το εικονίδιο “σελιδοδείκτη” στην κάτω δεξιά γωνία μιας ανάρτησης.

Αυτές οι αποθηκεύσεις είναι ένα βασικό βήμα για τον αλγόριθμο του Instagram, καθώς υποδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον για το περιεχόμενό σου. Όσες περισσότερες αποθηκεύεις έχεις σε ένα posts, τόσο σε περισσότερες αρχικές σελίδες θα εμφανιστεί ο λογαριασμός σου.

3. Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις post

Γνωρίζεις ότι θα μπορούσες να παρεμποδίσεις το ποσοστό επιτυχίας σου, άμα δημοσιεύεις τα posts σου τη λάθος στιγμή; Η εύρεση της καλύτερης ώρας για την ανάρτηση είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσεις το κοινό σου όταν είναι πιο πιθανό να σχολιάσει το περιεχόμενό σου. Δες αναλυτικά τα posts και τις ιστορίες σου για να δεις την καλύτερη μέρα και ώρα για να δημοσιεύσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις