Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Πόζαραν μαζί για πρώτη φορά
LIFESTYLE

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Πόζαραν μαζί για πρώτη φορά

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Στη χθεσινοβραδινή επίσημη πρεμιέρα του σαιξπηρικού «Μακμπέθ» στο Εθνικό Θέατρο.

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο είχε χθες η θεατρική παράσταση Mάκμπεθ. Τη μουσική στο έργο έχει γράψει ο γνωστός συνθέτης Μίνως Μάτσας ενώ το παρών έδωσε και η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η Ολγα Κεφαλογιάννη ναι μεν πήγε μόνη της στο θέατρο, αλλά παρακολούθησε την παράσταση μαζί με τον συνθέτη και στη συνέχεια πόζαραν πρώτη φορά μαζί στους φωτογράφους αλλά και στη selfie που ανέβασε η Χριστίνα Πολίτη, μαζί με τον Σάκη Ρουβά.

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον γνωστό καλλιτέχνη και την Όλγα Κεφαλογιάννη να έχουν έρθει πολύ κοντά μετά τον χωρισμό της γνωστής πολιτικού, αλλά η ίδια η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους. Ο Μίνως Μάτσας υπενθυμίζεται πως διατηρούσε σχέση με τη Μαρία Κίτσου. Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο και πολλοί έλεγαν πως ετοιμάζονται να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη και πως δεν αποκλείεται να παντρευτούν σύντομα.

Η Μαρία Κίτσου, μάλιστα, είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στην Real για τη σχέση της. «Ναι, ο Μίνως με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Ευτυχώ στο πλάι του. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή κι ευγνώμων γι’ αυτό που ζούμε».  Σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ της Real Life, το ειδύλλιό τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ο ηλίθιος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, έργο στο οποίο ο Μίνως Μάτσας είχε τη μουσική επιμέλεια, ενώ η Μαρία Κίτσου είχε τον ρόλο της Ναστάζια Φιλίποβνα. Κατά τη διάρκεια των προβών, οι δυο τους έρχονταν όλο και πιο κοντά.

Η φωτογραφία με την Ολγα Κεφαλλογιάννη και τον Μίνωα Μάτσα που ανέβασε η Χριστίνα Πολίτη:

«Μια σέλφι με τους @sakisrouvas @minosmatsas @olgakefalogianni αξία ανεκτίμητη» έγραψε η Χριστίνα Πολίτη κάτω από την φωτογραφία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις