Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χτύπησαν σερβιτόρο – Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου από θαμώνες
ΕΛΛΑΔΑ

Χτύπησαν σερβιτόρο – Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου από θαμώνες

Χτύπησαν σερβιτόρο - Κρήτη: Αμέσως μετά την επίθεσή τους, οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή.

Χτύπησαν σερβιτόρο – Κρήτη: Στο νοσοκομείο κατέληξε με εκτεταμένα τραύματα ένας σερβιτόρος που εργάζεται σε καφέ μπαρ στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη όταν τόλμησε να πλησιάσει μια πολυμελή παρέα θαμώνων που τα έκαναν άνω – κάτω  στο κατάστημα. Ο σερβιτόρος μάλιστα τούς ζητήσει να ηρεμήσουν και να μην προκαλούν προβλήματα.

Ήταν γύρω στις 2.30′ τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν οι άγνωστοι νεαροί άρχισαν να φωνάζουν και να σπάνε μπουκάλια, προκαλώντας δυσφορία στους υπόλοιπους θαμώνες του καφέ μπαρ. Ο εργαζόμενος τους πλησίασε και τους ζήτησε να σταματήσουν. Ωστόσο, δέχθηκε ξαφνική επίθεση από τους «νταήδες» της παρέας που άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές. Η επίθεση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να τον τραυμάτισαν στο χέρι με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

 Χτύπησαν σερβιτόρο – Κρήτη: Σε ανθρωποκυνηγητό οι έρευνες

Aμέσως μετά, οι θρασύδειλοι νεαροί τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Μάλιστα, όπως αναφέρεται δεν πλήρωσαν τον λογαριασμό τους. Ο αιμόφυρτος σερβιτόρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει για νοσηλεία με τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος διενεργούν έρευνες για να ταυτοποιήσουν τους δράστες και εξετάζουν οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις