Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κώστας Βουτσάς ΑΕΚ: Όταν δάκρυσε για το γήπεδο – “Θα υπάρχει η θέση σου στην Αγιά Σοφιά”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κώστας Βουτσάς ΑΕΚ: Όταν δάκρυσε για το γήπεδο – “Θα υπάρχει η θέση σου στην Αγιά Σοφιά”

Κώστας Βουτσάς ΑΕΚ: «Για την οικογένεια της ΑΕΚ η σημερινή ημέρα θα αποτελεί για πάντα ημέρα βαθύτατου πένθους και απέραντης θλίψης!» αναφέρει σε ανάρτησή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Κώστας Βουτσάς ΑΕΚ: Ο καλλιτεχνικός κόσμος της Ελλάδας αλλά και η ελληνική κοινωνία γενικότερα είναι φτωχότερη από τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τον Κώστα Βουτσά να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στο “Αττικόν”. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο πολυαγαπημένος ηθοποιός στις 7 Φεβρουαρίου παρουσίασε συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με το Sport24.gr μία από τις (αμέτρητες) κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει ήταν η “Μια Κυρία στα μπουζούκια” όπου άπαντες τον θυμούνται να υποδύεται έναν από τους παίκτες του Ολυμπιακού και να παίζει στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, ωστόσο στην πραγματική ζωή, ο Κώστας Βουτσάς είχε άλλη αγάπη στην καρδιά, την ΑΕΚ.Ήταν μάλιστα τέτοιο το συναισθηματικό του δέσιμο με την Ένωση ώστε να δεχτεί να συμμετάσχει στο video που είχε φτιάξει η ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο γήπεδό της, την Αγια Σοφιά.

Σε αυτό έπαιξε το ρόλο ενός ηλικιωμένου φίλου της ΑΕΚ που κοιτάζοντας τα χαλάσματα στο γκρεμισμένο “Νίκος Γκούμας” διηγούταν στο εγγόνι του μεγάλες στιγμές που είχε βιώσει εκεί η ομάδα της καρδιάς του και πως δεν έκρυβε την αδημονία του για να την δει να μπαίνει στη φυσική της έδρα.

Κώστας Βουτσάς: Θα υπάρχει για σένα η θέση σου στην Αγιά Σοφιά

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποχαιρετά τον Κώστα Βουτσά ο οποίος έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Για ολόκληρη την Ελλάδα, για όλους τους Ελληνες το όνομα του Κώστα Βουτσά θα είναι πάντα ταυτισμένο με το γέλιο, το κέφι και τη χαρά.

Για την οικογένεια της ΑΕΚ η σημερινή ημέρα θα αποτελεί για πάντα ημέρα βαθύτατου πένθους και απέραντης θλίψης!

Εφυγε από τη ζωή ένας τεράστιος ηθοποιός, ένας μεγάλος ΑΕΚτζής, εκείνος που πρώτος απ’ όλους μας ξενάγησε στο νέο μας γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Εκείνος που πρώτος έσφιξε τη γροθιά του και μας ένωσε μπροστά στο μεγάλο μας όνειρο!

Κώστα Βουτσά, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!
Θα ζεις για πάντα στην ψυχή και στην καρδιά μας!
Θα υπάρχει για σένα η θέση σου στην «Αγιά Σοφιά»!
Θα είσαι για πάντα ΑΘΑΝΑΤΟΣ στη μνήμη μας!

Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του κορυφαίου Ελληνα ηθοποιού!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις