ΑΣΟΕΕ τώρα: Επεισόδια και χημικά στην Πατησίων

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΟΕΕ τώρα: Επεισόδια και χημικά στην Πατησίων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

ΑΣΟΕΕ τώρα: Αυτή την ώρα οι κουκουλοφόροι επιτίθενται με πέτρες και καδρόνια στις αστυνομικές δυνάμεις που «απαντούν» με χημικά.

25.02.2020 | 16:51

ΑΣΟΕΕ τώρα: Ένταση επικρατεί έξω από την ΑΣΟΕΕ, καθώς κουκουλοφόροι βγήκαν από το χώρο του Πανεπιστημίου στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να σταματήσει η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πατήσια. Μια ομάδα περίπου 70 ατόμων βρίσκεται επί τις Πατησίων και έχει στήσει οδοφράγματα. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και τότε ξέσπασαν επεισόδια με τους κουκουλοφόρους να πετούν πέτρες κατά των αστυνομικών και εκείνοι να απαντούν με χρήση χημικών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα που πέρασε από το σημείο, υπέστη φθορές στο παράθυρο του συνοδηγού εξαιτίας ενός μπουκαλιού που εκτοξεύτηκε προς το όχημα.

Υπενθυμίζεται πως χθες το μεσημέρι σημειώθηκε περιστατικό συμπλοκής αστυνομικού με αντιεξουσιαστές με τον πρώτο να βγάζει όπλο για να ξεφύγει από την επίθεση που δέχθηκε. Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών έχει διατάξει διοικητική διερεύνηση, ενώ η πρυτανεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) ανακοίνωσε ότι θα απευθυνθεί στις εισαγγελικές αρχές προκειμένου να προβούν στις νόμιμες ενέργειες. Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του ίντερνετ και όπως αναμενόταν προκάλεσαν σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση, με την αντιπολίτευση να ζητά εξηγήσεις και να επιτίθεται στην κυβέρνηση.

Βίντεο από το Πρώτο Θέμα
Exit mobile version