Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / YFSF Γεωργούλης: Ο αργοπορημένος Αλέξης και το «μπάλωμα» της Μπεκατώρου
LIFESTYLE

YFSF Γεωργούλης: Ο αργοπορημένος Αλέξης και το «μπάλωμα» της Μπεκατώρου

YFSF Γεωργούλης: Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άργησε να φτάσει στο πλατό γιατί έλειπε στο εξωτερικό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

YFSF Γεωργούλης: Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar, ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν απών κατά την έναρξη το σόου με την Μαρία Μπεκατώρου να εξηγεί πως ο τέταρτος κριτής ήταν στο εξωτερικό και λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων θα καθυστερήσει. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατάφερε τελικά να φτάσει και να καθίσει στην καρέκλα του στην κριτική επιτροπή και από εκεί παρακολούθησε τις τέσσερις από τις δέκα εμφανίσεις των παικτών.

Ωστόσο παρόλο που έκρινε αυτές τις τέσσερις, δεν τις βαθμολόγησε καθώς θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους έξι. Από την άλλη, αυτή που κατάφερε να «μαγέψει» όλο το πλατό και το κοινό ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε περισσότερο… Όσκαρ. Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβηκε στη σκηνή του σόου με μία μακριά κόκκινη τουαλέτα, με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου να τη χαρακτηρίζει «φωτιά στα κόκκινα».

YFSF: Η ερμηνεία του Νικόλα Ραπτάκη

Με την ερμηνεία του Νικόλα Ραπτάκη, ως Εντ Σίραν, άνοιξε το δεύτερο YFSF. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η πιο νέα της κριτικής επιτροπής του YFSF δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της από το εκπληκτικό σκηνικό που συνόδευε την εμφάνιση του τραγουδιστή Νικόλα Ραπτάκη. Με το χαρακτηριστικό τζίντζερ μαλλί, τα τατουάζ στα χέρια και τα αραιά γένια, ο Εντ Σίραν ανέβηκε στη σκηνή και αναπαράστησε την εικόνα που γνωρίζουμε όλοι από το επίσημο κλιπ του Thinking Out Loud. Οι κριτές του YFSF εντυπωσιάστηκαν από την ικανότητα του Νικόλα Ραπτάκη να μεταμορφωθεί σε Εντ Σίραν, βγάζοντας παράλληλα εις πέρας και το χορευτικό που απαιτούσε το κλιπ.

YFSF: Η νικήτρια της βραδιάς

Η Μαρία Ανδρούτσου αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια της δεύτερης εβδομάδας προβολής του YFSF, με μια εντυπωσιακή εμφάνιση που προσκάλεσε άφθονο γέλιο. Η δημοφιλής ηθοποιός ενσάρκωσε την Toni Watson (Tones and I) στο τραγούδι Dance Monkey και απέσπασε την πρώτη θέση στο YFSF. Δεύτερος αναδείχτηκε ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος ισοβάθμησε με τη Μαρία, αλλά η δεύτερη επικράτησε, λόγω της μεγαλύτερης βαθμολογίας που απέσπασε από το τηλεοπτικό κοινό. Η μεταμφίεση της Μαρίας Ανδρούτσου ήταν από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές στο YFSF, αφού έπρεπε να μεταμορφωθεί σε ένα νέο κορίτσι που μεταμορφώνεται, όμως, με τη σειρά του σε γέρο που τραγουδάει με κοριτσίστικη φωνή.

Η απίθανη μεταμφίεση που την οδήγησε στη νίκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις