Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Γλυφάδα: Τραγικές εικόνες από το δυστύχημα στη Βουλιαγμένης
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Γλυφάδα: Τραγικές εικόνες από το δυστύχημα στη Βουλιαγμένης

Τροχαίο Γλυφάδα: Ο οδηγός της Corvette αφέθηκε ελεύθερος μετά την ανωμοτί κατάθεσή του στο Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Τροχαίο Γλυφάδα: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στη Γλυφάδα παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Στο ρεπορτάζ του OPEN αποκαλύφθηκαν εικόνες από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος. Η μηχανή του 25χρονου Νάσου φαίνεται πεσμένη στο πεζοδρόμιο, ενώ ο νεαρός κείτεται στο κράσπεδο. Ο 40χρονος οδηγός στην κατάθεσή του φέρεται να παραδέχθηκε ότι μετά το τροχαίο δυστύχημα εξαφανίστηκε από το σημείο με το αυτοκίνητο ενός φίλου του. «Από πίσω ακολουθούσε ένας φίλος με το δικό του αυτοκίνητο. Δεν σκέφτηκα καθόλου, επιβιβάστηκα στο αυτοκίνητο του και φύγαμε», φέρεται να ανέφερε.

Ο οδηγός της Corvette αφέθηκε ελεύθερος μετά την ανωμοτί κατάθεσή του στο Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής. Η υπόθεση οδηγείται στην τακτική δικαιοσύνη και η δικογραφία είναι στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει ο 40χρονος θα προφυλακιστεί μέχρι τη δίκη ή όχι. Αρχικά, υπήρξε σύγχυση με την ταυτότητα του 40χρονου οδηγού, καθώς το όνομα του ιδιοκτήτη της Corvette παραπέμπει σε σημαντικό πρόσωπο της αθηναϊκής κοινωνίας υπάρχει συνωνυμία και συνεπωνυμία. Ωστόσο, έγινε ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια απλή συνωνυμία και ότι ο εν λόγω άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Οδηγός Corvette: Ήμουν πολύ μετανιωμένος

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η Corvette έκανε σφήνες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στη συνέχεια χτύπησε τον 25χρονο οδηγό της μοτοσικλέτας. Τους ισχυρισμούς για κόντρες διαψεύδει ο οδηγός στην κατάθεσή του, υποστηρίζοντας πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

«Έκανα κάποιους ελιγμούς για να αποφύγω προπορευόμενα αυτοκίνητα. Δεν έκανα κόντρες με κανέναν. Κάποια στιγμή δεν ξέρω πως αλλά έχασα τον έλεγχο. Κατάλαβα ότι έπεσα πάνω σε κάποια οχήματα. Βγήκα από αμάξι. Ήμουν σαστισμένος. Σοκαρίστηκα, πανικοβλήθηκα με αυτά που έβλεπα. Από πίσω ακολουθούσε ένας φίλος με το δικό του αυτοκίνητο. Δεν σκέφτηκα καθόλου, επιβιβάστηκα στο αυτοκίνητο του και φύγαμε. Ήμουν πολύ μετανιωμένος. Έβλεπα τι γινόταν στα κανάλια με το τροχαίο. Συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί, τι είχα κάνει και αποφάσισα να εμφανιστώ και να αντιμετωπίσω τις συνέπειες της πράξης μου», φέρεται να είπε ο 40χρονος οδηγός στην κατάθεσή του.

Τροχαίο Γλυφάδα: Ο πατέρας του θύματος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις