Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Aegean Ιταλία: Αλλαγές εισιτηρίων χωρίς χρέωση
ΕΛΛΑΔΑ

Aegean Ιταλία: Αλλαγές εισιτηρίων χωρίς χρέωση

Aegean Ιταλία: Η Aegean διαμηνύει ότι μέχρι στιγμής δεν τίθεται θέμα ακύρωσης των πτήσεων Ελλάδα – Ιταλία λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στη γειτονική χώρα, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.

Aegean Ιταλία: Μετά τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ιταλία η Aegean έχει δεχθεί πολλά αιτήματα για ακυρώσεις και αλλαγές εισιτηρίων για πτήσεις προς την Ιταλία. Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε επιβάτες που έχουν κρατήσεις να ταξιδέψουν στην Ιταλία έως τις 20 Μαρτίου να αλλάξουν τα εισιτήριά τους δίχως επιπλέον χρέωση. Τονίζεται πάντως ότι η Aegean δεν ακυρώνει καμία πτήση από και προς Ιταλία και τα δρομολόγια συνεχίζονται κανονικά. Eως το απόγευμα η Aegean αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση.

Αυτή την περίοδο υπάρχουν κατά μέσο όρο περισσότερες από 10 απευθείας πτήσεις την ημέρα από την Ιταλία (Ρώμη, Μιλάνο, Μπολόνια, Μπέργκαμο) με προορισμό την Αθήνα και 11 πτήσεις την εβδομάδα από τις ίδιες πόλεις προς τη Θεσσαλονίκη.

Στην Ιταλία έχουν καταγραφεί συνολικά 6 νεκροί από τον θανατηφόρο ιό, με τον αριθμό των κρουσμάτων να υπερβαίνει τους 200. Περίπου 10 πόλεις έχουν τεθεί σε καραντίνα, κυρίως στη βόρεια Ιταλία. Σημειώνεται ότι τα 6 θύματα του κορονοϊού στην Ιταλία ήταν ηλικιωμένοι, με προβλήματα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε την αναστολή των σχολικών εκδρομών στην Ιταλία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις