Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Απόδραση στο Παρίσι
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Απόδραση στο Παρίσι

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος: Ο κόκκινος τοίχος, οι καθρέφτες και το φλιτζάνι του καφέ που κρατούσε στο χέρι της πρόδωσαν την τοποθεσία.

Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Η Φαίη Σκορδά δεν είναι πια μόνη. Ο νέος σύντροφος της παρουσιάστριας λέγεται Νίκος Ηλιόπουλος και βρίσκεται δίπλα της εδώ και έναν χρόνο.Ο γοητευτικός Νίκος Ηλιόπουλος ασχολείται με το digital management και στο προφίλ του στο Instagram έχει αρκετές αναρτήσεις σχετικές με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.Η Φαίη Σκορδά λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία από το διάσημο καφέ της πρωτεύουσας της Ιταλίας, χωρίς όμως να αναφέρει πού βρίσκεται!

«Buongiorno», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο κόκκινος τοίχος, οι καθρέφτες και το φλιτζάνι του καφέ που κρατούσε στο χέρι της πρόδωσαν την τοποθεσία.

Η Καινούργιου στο Παρίσι

Το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς προγραμμάτισε να το περάσει εκτός Ελλάδος η Κατερίνα Καινούργιου. Με απανωτά instastories μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η πρωινή οικοδέσποινα του OPEN μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από τον αγαπημένο της ευρωπαϊκό προορισμό, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια επισκέπτεται το Παρίσι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις