Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Γλυφάδα: Εμφανίστηκε στις Αρχές ο ιδιοκτήτης της Corvette
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Τροχαίο Γλυφάδα: Εμφανίστηκε στις Αρχές ο ιδιοκτήτης της Corvette

Τροχαίο Γλυφάδα: Σοβαρές εξελίξεις στο τροχαίο που έκοψε το νήμα του 25χρονου Νάσου Καρανίκα.

Τροχαίο Γλυφάδα: Εμφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της Corvette, που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο της Γλυφάδας με θύμα τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο οδηγός της Corvette εμφανίστηκε μαζί με την δικηγόρο του στην Τροχαία Ελληνικού. Πρόκειται για άντρα ηλικίας περίπου 40 ετών.

Στα πλαίσια της Προκαταρκτικής αναμένεται να δώσει κατάθεση ο οδηγός της μαύρης Corvette, με την δικηγόρο του να είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε εμφανιστεί το απόγευμα, λίγες ώρες νωρίτερα, στην Τροχαία Ελληνικού. Η γυναίκα ζητούσε τα στοιχεία της δικογραφίας, χωρίς όμως να δίνει τα στοιχεία ούτε τα δικά της, ούτε του ανθρώπου που έλεγε πως εκπροσωπούσε.

Ως εκ τούτου η δικογραφία δεν της δόθηκε και λίγες ώρες μετά εμφανίστηκε μαζί με τον πελάτη της και οδηγό του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο στην Γλυφάδα.

Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη της Corvette βρίσκονταν σε γνώση της ΕΛ.ΑΣ. και υπήρχε η εκτίμηση ότι ο εντοπισμός του ήταν θέμα χρόνου. Εκτιμούσαν συγκεκριμένα, ότι δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως ο οδηγός του οχήματος, που γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του. Όπως και τελικά έγινε…

Τροχαίο Γλυφάδα: Οι μαρτυρίες και ο θρήνος για το 25χρονο παλικάρι

Την ίδια ώρα, εξετάζονται μαρτυρίες που αναφέρουν πως η Corvette έκανε σφήνες, ενώ την ακολουθούσε άλλο ένα αυτοκίνητο.

Επιπλέον, υπάρχει μία μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία -αμέσως μετά τη σύγκρουση και την παράσυρση του 25χρονου- ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος και μία νεαρή γυναίκα, επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα

Ο Θανάσης, 25 ετών ήταν το πρώτο παιδί από τα δυο, της όμορφης οικογένειας του κύριου Γιώργου όπου με κόπο, αίμα και ιδρώτα, μαζί με την σύζυγό του μεγάλωσαν τα δύο τους παιδιά και χαιρόντουσαν που ζούσαν ανεξάρτητοι και ελεύθεροι.

«Ο Νάσος μου, ήταν ένα παιδί συνεσταλμένο, ηθικό, αγαπητό, κοινωνικό με όλους τους ανθρώπους, είχε πολύ καλά στοιχεία, ήταν καλή πάστα ανθρώπου. Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει κάτι κακό. Ήταν ένα παιδί σπάνιο. Το όνειρο του ήταν να ανοίξει ένα καφέ, ήθελε να το κάνει με έναν φίλο του. Δούλευαν για να μαζέψουν τα χρήματα και να ανοίξουν το μαγαζί τους» ανέφερε ο πονεμένος πατέρας.

«Μπορούν να συμβούν ατυχήματα με πολλούς τρόπους, αυτό που με ενόχλησε και δεν το χωράει ο νους μου είναι πως είναι δυνατόν να χτυπήσεις ένα παιδί, να φύγεις και να τον αφήσεις. Τι έγινε αυτό το παιδί, αυτός ο άνθρωπος που ήταν εκεί τι έγινε; Θεωρώ οτι αυτός ο άνθρωπος είναι ψυχρός, δεν έχει ανθρωπιά… δεν είναι άνθρωπος. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να έκανε κάτι τέτοιο. Έκανες κάτι, έγινε από λάθος ή από κάτι άλλο, τα πάντα μπορούν να συμβούν, οφείλεις όμως να είσαι εκεί.

Γιατί εγώ πιστεύω ότι το παιδί μου ήταν ζωντανό… Έτσι πιστεύω. Και αν εκείνος ενδιαφερόταν και το έπαιρνε και ενδιαφερόταν μπορεί να ζούσε δεν ξέρω πως θα ήταν… Δεν βλέπω ανθρωπιά, αυτός ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι, σαν να πατάς ένα γατάκι, που θα γυρίσεις να το κοιτάξεις μετά, εδώ ήταν σαν να πάτησε ένα πορτοκάλι… αυτό με ενοχλεί» είπε ταραγμένος στις σκέψεις του μιλώντας στο protothema.gr.

Τροχαίο Γλυφάδα: Το χρονικό

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) λίγο μετά τη 01:30 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα, όταν το όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε δύο άλλα οχήματα και μια μοτοσικλέτα.

Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, ωστόσο ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου συνέχισε την εγκληματική του συμπεριφορά. Κι αυτό, γιατί, αντί να ενδιαφερθεί για τον άνθρωπο που μόλις χτύπησε, παράτησε το αυτοκίνητο στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Στο συγκλονιστικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο οδηγός του αυτοκινήτου χτυπά τον άτυχο 25χρονο στην Γλυφάδα. Η ταχύτητα που κινείται το πολυτελές όχημα όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha είναι ιλιγγιώδης και φαίνεται το σώμα του άτυχου νεαρού να κείτεται στην άσφαλτο.

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η ταχύτητα είχε αναπτύξει, ώστε κατάφερε να σταματήσει δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις