Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λαρεντζάκης Ολυμπιακός: Η νέα χρονιά και το σχόλιο για την Ισπανία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λαρεντζάκης Ολυμπιακός: Η νέα χρονιά και το σχόλιο για την Ισπανία

Λαρεντζάκης Ολυμπιακός: Μετά το τέλος του παιχνιδιού της Ελλάδας με την Βουλγαρία ρωτήθηκε ορισμένα πράγματα και απάντησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Λαρεντζάκης Ολυμπιακός: Επίσημα δεν μπορεί να ανακοινωθεί οτιδήποτε, αλλά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εκτός απρόοπτου θα αγωνίζεται από το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος του παιχνιδιού της Ελλάδας με την Βουλγαρία ρωτήθηκε ορισμένα πράγματα. Ο παίκτης, απάντησε στην κάμερα της ΕΡΤ. Η κουβέντα πήγε (με αφορμή το θέμα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό) και στο τι θα κάνει το καλοκαίρι. Εκεί ο παίκτης της Μούρθια είπε: «Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς και πιστεύω ότι θα γίνει κάτι όμορφο».

Ο Λαρεντζάκης έκανε φυσικά αναφορά και στην Εθνική. Μίλησε ακόμα και για τη νίκη επί της Βουλγαρίας. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που παίζω με φίλους και συμπαίκτες. Κάναμε το πρώτο βήμα σήμερα (σ.σ.: χθες) . Η ομάδα είναι καινούργια, υπήρχε το άγχος του πρώτου ματς και νομίζω ότι είναι λογικό. Είμαστε μία παρέα, έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας και παίζουμε για τη χώρα μας κι αυτό είναι πολύ τιμητικό». Ο παίκτης της Εθνικής μίλησε και για τις δυσκολίες που συνάντησε το καλοκαίρι στην Ισπανία μετά την αποδέσμευσή του από την ΑΕΚ και την μετακίνησή του στη Μούρθια: «Δυσκολεύτηκα στον πρώτο καιρό στην Ισπανία, μία ξένη χώρα, χωρίς να ξέρω τη γλώσσα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις