Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης δικαστικοί: Ο “Σφακιανός” σκέφτεται τι θα κάνει όταν ξαναβγεί η Αριστερά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης δικαστικοί: Ο “Σφακιανός” σκέφτεται τι θα κάνει όταν ξαναβγεί η Αριστερά

Πολάκης δικαστικοί: Επιπλέον, ο κ. Πολάκης υπενθύμισε πως κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και από «κάποιον άλλον στο παρελθόν, την περίοδο 1981-1982».

Πολάκης δικαστικοί: Για «αλλαγή συσχετισμού στη Δικαιοσύνη» όταν «ξαναέρθει η Αριστερά στην κυβέρνηση» έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, μιλώντας προ ημερών σε κομματική εκδήλωση. Μιλώντας σε εκδήλωση πριν από λίγες ημέρες, ο Παύλος Πολάκης εξήγησε πως αυτό θα μπορούσε να γίνει «μέσω μίας νομοθετικής ρύθμισης που θα τοποθετήσει 3 με 4 χιλιάδες καινούργιους λειτουργούς στο δικαστικό σώμα».

Επιπλέον, ο κ. Πολάκης υπενθύμισε πως κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και από «κάποιον άλλον στο παρελθόν, την περίοδο 1981-1982». Η αποκάλυψη της συγκεκριμένης αναφοράς Πολάκη έρχεται λίγες ημέρες μετά τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος περί «αρμών της εξουσίας», που προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις. Ο Παύλος Πολάκης προκαλεί για ακόμα μία φορά σχόλια, μετά το πολύ σοβαρό επεισόδιο που είχε με τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Η αντίληψη και το δόγμα του κ. Πολάκη διατυπώθηκε και στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν κατηγόρησε τον Νίκο Βούτση ότι επειδή ως Πρόεδρος της Βουλής δεν φρόντισε να αλλάξει τον Κανονισμό της Βουλής για το ΕΣΡ, με αποτέλεσμα «να χάσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τη μάχη των καναλιών». Ο κ. Βούτσης του απάντησε ότι δεν μπορούσε να κινηθεί εξωθεσμικά, αλλά κάτι τέτοιες «λεπτομέρειες» της Δημοκρατίας δεν τον ενδιαφέρουν τον κ. Πολάκη.

Δείτε ακόμη

“Βρωμούσε τσικουδιά” – “Σίχαμα της δημοσιογραφίας”: Άγριο επεισόδιο Κουρτάκη – Πολάκη στο αεροπλάνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις