Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάσος Μπούγας: Οι Μύγες, το τραγούδι με την Ρούλα Κορομηλά και οι… 12 γάμοι
LIFESTYLE

Τάσος Μπούγας: Οι Μύγες, το τραγούδι με την Ρούλα Κορομηλά και οι… 12 γάμοι

Τάσος Μπούγας: «Σε ένα τραγούδι μου αναφέρομαι στη Ρούλα Κορομηλά και είναι η πρώτη φορά που το λέω, που φανερώνω το όνομα».

Τάσος Μπούγας: Ένα απίστευτο περιστατικό με τη Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια ο Τάσος Μπουγάς. «Σε ένα τραγούδι μου αναφέρομαι στη Ρούλα Κορομηλά και είναι η πρώτη φορά που το λέω, που φανερώνω το όνομα. Και ψαχνόντουσαν τότε για το αν μιλάω για την Μενεγάκη ή την Κορομηλά. Κανενός δεν του έκοψε να πει ότι αφού μιλάω για κήπο, άρα το έχει πει για την Κορομηλά.

Κανονικά έπρεπε να κρατάω κακία στη Ρούλα Κορομηλά. Ένας φίλος που την ήξερε καλά με πήγε τότε για να με βγάλει σε μια νυχτερινή εκπομπή που έκανε τότε στον ΑΝΤ1. Και μόλις με είδε, είπε να βάψω τα μαλλιά μου μαύρα για να με βγάλει στην εκπομπή. Εγώ είπα ότι δεν τα βάφω μαύρα.», αποκάλυψε ο Τάσος Μπουγάς. Μου το είπε εμένα η ίδια η Ρούλα και μάλιστα μπροστά στον φίλο μου που με είχε πάει εκεί. Το άκουσα από το στόμα της», είπε κλείνοντας ο Τάσος Μπουγάς.

Τάσος Μπουγάς και… Μύγες

Τάσος Μπούγας: Οι 12 γάμοι

Όπως είπε “είμαι 350 ετών και δεν έχω πάει ποτέ σε γιατρούς. Κάνω τσεκ απ κάθε 2-3 χρόνια”. Μοιράστηκε και το μυστικό για την υγεία του λέγοντας ότι “κάνω μπάνια στη θάλασσα χειμώνα-καλοκαίρι, κάθε μέρα. Γιατροί, επιστήμονες καλοί που μπορεί να σε δουν φιλικά, σου λένε ότι μέχρι και 12 ασθένειες γιατρεύει η θάλασσα”.

Όσο για το αν ξαναπαντρεύτηκε είπε: “Έχω μια γκρινιάρα που γκρινιάζει… Πάντα υπάρχει γυναίκα, δεν θα υπήρχε γυναίκα; Η ζωή μου είναι, είμαι ελεύθερος, είμαι free, αλλά είμαι με γυναίκα. Έτυχε να το τηρώ όταν είμαι με γυναίκα να είμαι πιστός”. “Έχω 12 γάμους, 2 στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι στο εξωτερικό” επεσήμανε επιλέγοντας να μην ξαναπαντρευτεί.

Τάσος Μπούγας: Ολόκληρη η συνέντευξή του

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις