Μενεγάκη – Μελέτη: Τα “Μεσάνυχτα”, η αποχώρηση της Ελένης και η κίνηση ματ του Alpha

LIFESTYLE

Μενεγάκη – Μελέτη: Τα “Μεσάνυχτα”, η αποχώρηση της Ελένης και η κίνηση ματ του Alpha

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μενεγάκη - Μελέτη: Σύμφωνα πληροφορίες, σε περίπτωση που η Ελένη αποχωρήσει από τον σταθμό, οι άνθρωποι του Alpha προορίζουν για αντικαταστάτριά της την Ελεονώρα Μελέτη.

20.02.2020 | 12:52

Μενεγάκη – Μελέτη: Διάφορα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Αν και δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, οι φήμες περί αποχώρησης της Μενεγάκη από το κανάλι και από την τηλεόραση έχουν φουντώσει και μαζί τους τα σενάρια περί αντικατάστασής της. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το κανάλι να έχει ήδη αποφασίσει ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Μενεγάκη. Σύμφωνα με την εκπομπή Μεσημέρι YES και ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαϊδου, σε περίπτωση που η Ελένη αποχωρήσει από τον σταθμό, οι άνθρωποι του Alpha προορίζουν για αντικαταστάτριά της την Ελεονώρα Μελέτη.

Κάτι που σημαίνει ότι η εκπομπή Μεσάνυχτα θα ολοκληρώσει φέτος τον κύκλο της και δεν θα συνεχιστεί τρίτη σεζόν και η Μελέτη θα μετακομίσει στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη .«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι του χρόνου στον Alpha και συγκεκριμένα στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη. Εάν η Ελένη Μενεγάκη αποχωρήσει, εννοείται ότι τη ζώνη 13:00 – 15:00 αναλαμβάνει η Ελεονώρα Μελέτη. Σε περίπτωση που γίνει η απίστευτη ανατροπή και η Ελένη μείνει στο κανάλι, υπάρχει το 15:00 – 17:00, το 16:00 – 18:00, υπάρχει χώρος εκεί.

Τα Μεσάνυχτα δεν θα συνεχίσουν και τρίτη σεζόν, έτσι λένε οι πληροφορίες μου».
Δείτε ακόμη

Ανελέητα «καρφιά» Καγιά για Χριστοπούλου: Κλείνει την… πόρτα του GNTM

Exit mobile version