Λένα Παπαληγούρα έγκυος: Η ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της

LIFESTYLE

Λένα Παπαληγούρα έγκυος: Η ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Λένα Παπαληγούρα έγκυος: Μαζί με τον σύζυγό της Άκη Πάντο έχουν αποκτήσει ήδη ένα γιο.

18.02.2020 | 20:46

Λένα Παπαληγούρα έγκυοςΗ Λένα Παπαληγούρα ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά μαμά. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Hellο, η ηθοποιός διανύει ήδη τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η Λένα Παπαληγούρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Άκη Πάντο, τον Σεπτέμβριο του 2018 και ο γιος τους, Αναστάσης ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Η ηθοποιός σε μία πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, είχε αναφερθεί στη νόσο που είχε περάσει μετά την εγκυμοσύνη της.

«Λίγες μέρες αφότου γέννησα, όταν ο γιός μου έγινε 40 ημερών, ανέβασα πυρετό. Πίστευα πως είναι από την αϋπνία. Τηλεφώνησα στην παιδίατρο, μου είπε να μην πάρω αντιπυρετικό ώστε να δούμε που θα φτάσει ο πυρετός. Σε δυο ώρες έφτασε 39. Πήγα στο νοσοκομείο μετά την παρακίνηση της παθολόγου μου ώστε να κάνω τεστ για τη γρίπη. Είχα εμβολιαστεί όσο ήμουν έγκυος, επομένως δε φοβόμουν» λέει η Λένα Παπαληγούρα.

Λένα Παπαληγούρα: Τι είχε πει η ηθοποιός για τη νόσο

«Ανησυχούσα πολύ για το παιδί. Δεν ήξερα αν πρέπει να συνεχίσω να θηλάζω. Συνέχισα τελικά να θηλάζω μετά από προτροπή των γιατρών, ενώ φορούσα μάσκα. Μου έδωσαν αντιπυρετικά χάπια και το χάπι για τη γρίπη. Επίσης έδωσαν φάρμακα στο μωρό, στο σύζυγό μου και στη μητέρα μου. Νόσησα μία εβδομάδα» τονίζει η ηθοποιός.

«Έδρασα αμέσως επειδή είχα το μωρό. Αν δεν το είχα δε θα το έκανα. Ήταν μάθημα αυτό για μένα» υπογραμμίζει, για να προσθέσει ότι… «δε νόσησε κανένας άλλος, αν και η μητέρα μου ήταν σπίτι μας, μας βοήθησε πολύ». Αν το ξαναζούσε όλο αυτό θα… «ήμουν πιο προσεκτική σε χειραψίες και στον τρόπο που χαιρετούσα. Γενικά, όμως, το αντιμετωπίσαμε έγκαιρα και σωστά».

Exit mobile version