Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη – σχέση: Το μοντέλο μιλάει για τον σύντροφό της
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη – σχέση: Το μοντέλο μιλάει για τον σύντροφό της

Ιωάννα Τούνη - σχέση: «Δουλεύει πολύ, μαζί μένουμε, οπότε τον βλέπω κυρίως βραδινές ώρες που θα τελειώσουμε τις δουλειές μας και την παράνοια».

Ιωάννα Τούνη – σχέσηΓια τη σχέση της με τον Χρήστο Τσεβρεντζή μίλησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο, η Ιωάννα Τούνη. “Έχω σχέση εδώ και μισό χρόνο σχεδόν και είμαι πάρα πολύ καλά. Έχει κάποιους χώρους εστίασης στη Θεσσαλονίκη. Δουλεύει πολύ, μαζί μένουμε, οπότε τον βλέπω κυρίως βραδινές ώρες που θα τελειώσουμε τις δουλειές μας και την παράνοια. Είμαι πολύ χαρούμενη.

Εγώ κάνω αυτό και ο σύντροφός μου κάνει κάτι άλλο”, εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη. Σε ερώτηση για σχόλια που κάνει ο πρώην της, η Ιωάννα Τούνη απάντησε χαρακτηριστικά: “Δεν ξέρω τι λένε οι πρώην μου. Μαζέψτε τους και κάντε γκάλοπ”.

Τούνη My Style Rocks: Η μεγάλη επιστροφή

Η Ιωάννα Τούνη ήταν παίκτρια του My Style Rocks 1 και μάλιστα είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό. Η Ιωάννα φαίνεται πως φέτος επιστρέφει στο ριάλιτι μόδας και αναμένεται να αναστατώσει το κοινό για μια ακόμα φορά με την εμφάνισή της.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram της και μας έδειξε πως βρίσκεται στο πλατό του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι πως το πιο πιθανό είναι να δούμε την Ιωάννα είτε ως guest κριτή είτε ως guest εμφάνιση με μια άλλη παίκτρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ριάλιτι βρίσκεται αυτή τη στιγμή η κολλητή της Ιωάννας, η Στέλλα Πάσσαρη. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη σχολίασε: «Πίσω στον τόπο του εγκλήματος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις