Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μενάνδρου συλλήψεις: Χειροπέδες σε ντίλερ ναρκωτικών – Οι ευφάνταστες κρυψώνες
ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΕΣ ΚΡΥΨΩΝΕΣ

Μενάνδρου συλλήψεις: Χειροπέδες σε ντίλερ ναρκωτικών – Οι ευφάνταστες κρυψώνες

Μενάνδρου συλλήψεις: Η Αστυνομία, λίγες ημέρες μετά την δολοφονία ενός Αφγανού, στις επιχειρήσεις που πραγματοποιεί με πολυάριθμες ομάδες αστυνομικών, συναντά τους διακινητές σε απόσταση αναπνοής.

Μενάνδρου συλλήψεις: Στο φόντο της σφαγής, με θύματα Αφγανούς και δράστες Πακιστανούς, στην οδό Μενάνδρου, οι ντίλερ των ναρκωτικών ουσιών, δεν σταματούν τη διακίνησή τους, απλά παίρνουν ακόμη μεγαλύτερα μέτρα για τη δική τους ασφάλεια!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η Αστυνομία, λίγες ημέρες μετά την δολοφονία ενός Αφγανού και τον βαρύ τραυματισμό ενός συμπατριώτη του, σεσημασμένων και των δύο για υποθέσεις ναρκωτικών και ληστείες του δρόμου, στις επιχειρήσεις που πραγματοποιεί με πολυάριθμες ομάδες αστυνομικών, συναντά τους διακινητές σε απόσταση αναπνοής! Συγκεκριμένα σε χώρους πέριξ της Μενάνδρου και στα Εξάρχεια, συνελήφθησαν οκτώ άτομα, δύο Έλληνες και έξι αλλοδαποί. Οι τελευταίοι προέρχονται από Υεμένη, Αφγανιστάν, Ουκρανία, Πολωνία, Μπαγκλαντές και Ιράν. Πιο συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Βερανζέρου και Μενάνδρου, συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα.

Σε προστατευτικά αυτιών

Τέσσερις συσκευασίες κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη σε μανίκι της μπλούζας του, πέντε συσκευασίες ηρωίνη στη φόδρα της τσάντας του, εννέα συσκευασίες κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη σε ειδικά προστατευτικά αυτιών για το κρύο, είκοσι συσκευασίες ηρωίνη στο εσωτερικό μετασχηματιστή φορτιστή κινητού τηλεφώνου.

Ηρωίνη και μεθαμφεταμίνη

Συνολικά στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30,7 γραμμάρια ηρωίνης, 11,5 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης καθώς και χρηματικό ποσό.

Με ποδήλατο

Σημειώνεται, προσθέτει η Αστυνομία, ότι ο αλλοδαπός εντοπίστηκε να περιτριγυρίζεται από χρήστες ναρκωτικών ουσιών, ενώ αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς, επιχείρησε να διαφύγει με ποδήλατο!

Συλλήψεις σε Μενάνδρου και Ξούθου

Επιπλέον συνελήφθησαν:

Πέντε άτομα, τρεις αλλοδαποί και δύο ημεδαποί στις οδούς Μενάνδρου και Ξούθου καθώς και στην πλατεία Τράιμπερ, από αστυνομικούς της  Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι βρήκαν και κατάσχεσαν στην κατοχή τους μικροποσότητες ηρωίνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, καθώς ναρκωτικό δισκίο, και δύο  αλλοδαποί στην πλατεία Εξαρχείων από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Αλλοδαπών Αττικής, οι όποιοι βρήκαν και κατάσχεσαν στην κατοχή τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δύο κινητά τηλέφωνα και 150 ευρώ.

Στις παραπάνω περιπτώσεις προσήχθησαν άλλα 46  άτομα, ενώ οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές. Οι ειδικές δράσεις για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις