Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks: Η Ιωάννα Τούνη επιστρέφει
LIFESTYLE

My Style Rocks: Η Ιωάννα Τούνη επιστρέφει

My Style Rocks: Η Ιωάννα φαίνεται πως φέτος επιστρέφει στο ριάλιτι μόδας και αναμένεται να αναστατώσει το κοινό για μια ακόμα φορά.

My Style RocksΗ Ιωάννα Τούνη ήταν παίκτρια του My Style Rocks 1 και μάλιστα είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό. Η Ιωάννα φαίνεται πως φέτος επιστρέφει στο ριάλιτι μόδας και αναμένεται να αναστατώσει το κοινό για μια ακόμα φορά με την εμφάνισή της.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram της και μας έδειξε πως βρίσκεται στο πλατό του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι πως το πιο πιθανό είναι να δούμε την Ιωάννα είτε ως guest κριτή είτε ως guest εμφάνιση με μια άλλη παίκτρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ριάλιτι βρίσκεται αυτή τη στιγμή η κολλητή της Ιωάννας, η Στέλλα Πάσσαρη. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη σχολίασε: «Πίσω στον τόπο του εγκλήματος».

Το post της Τούνη που «άναψε φωτιές»:
Το ρεπορτάζ:

My Style Rocks: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη το μετάνιωσε:

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχώρησε την Παρασκευή από το My Style Rocks και μίλησε για όλα όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι. Το μοντέλο δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι μετάνιωσε που συμμετέιχε στο ριάλιτι μόδας και μίλησε για εμπάθεια των συντελεστών προς το πρόσωπό της. Επίσης, υποστήριξε ότι η κριτική επιτροπή την προσέβαλε με τα σχόλια της.

«Ήξερα ότι θα κριθώ για τις στιλιστικές μου επιλογές αλλά όχι ότι θα κατακριθώ. Άλλο να κρίνεις και άλλο να κατακρίνεις, έχει τεράστια διαφορά. Μειώθηκε κατά πολύ η προσωπικότητα μου, ήταν ένα τεράστιο λάθος όπως αποδείχθηκε το να πάω εκεί και δεν θα έπρεπε να έχω πάει. Πραγματικά με στεναχωρεί γιατί μου είχαν παρουσιάσει το πρόγραμμα σαν κάτι πολύ ωραίο… Η παραγωγή μου ζήταγε εντυπωσιακά κόνσεπτ, πήγαινα μπροστά στην επιτροπή και με κράζανε για τα κόνσεπτ που μου είχαν ζητηθεί. Ποιον να ακούσεις μετά;» αναρωτήθηκε εμφανώς ενοχλημένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις