Αστυνομικός ληστής: Δύο ένοπλες ληστείες πριν τη σύλληψη – Βίντεο ντοκουμέντο

ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός ληστής: Δύο ένοπλες ληστείες πριν τη σύλληψη – Βίντεο ντοκουμέντο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αστυνομικός ληστής: Ο συλληφθείς, που κατετάγη το έτος 2011 και υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής, οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

15.02.2020 | 08:08

Αστυνομικός ληστής: Σε βίντεο ντοκουμέντο διακρίνεται ο αστυνομικός σε βενζινάδικο να προσποιείται τον πελάτη. Μόλις τον πλησιάζει ο υπάλληλος, του βγάζει πιστόλι, τον ακινητοποιεί και τον αναγκάζει να του δώσει όσα χρήματα είχε στο ταμείο. Σε μια άλλη περίπτωση κάμερα ασφαλείας τον έχει πιάσει να ληστεύει ένα περίπτερο. Όπως έγινε γνωστό, ο 29χρονος αστυνομικός είχε πάθος με τον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια, ενώ αναζητούσε χρήματα με κάθε τρόπο για να μπορεί να ικανοποιεί το πάθος του. Λίγο πριν από τη σύλληψή του ο αστυνομικός είχε διαπράξει δυο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι. Αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννιά ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ. Στις σχετικές έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα μέσα τα οποία χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών και συγκεκριμένα το υπηρεσιακό του πιστόλι, ρουχισμός και 3 δίκυκλα καθώς και 690 ευρώ από τις τελευταίες δύο ληστείες. Ο συλληφθείς, που κατετάγη το έτος 2011 και υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής, οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αστυνομικός ληστής: Έπαιρνε και τον ασύρματο!

Κατά τις πληροφορίες που παρουσιάζει η Alphafreepress, ο αστυνομικός στη διάρκεια των ενόπλων ληστειών, εκτός από το υπηρεσιακό του όπλο, έφερε μαζί του και τον ασύρματο με τον οποίο τον έχει εφοδιάσει η Υπηρεσία του. Αυτό, για να μπορεί να… ακούει τις κινήσεις περιπολικών και συναδέλφων του, τις ώρες, που αναζητούσαν τον δράστη των αλλεπάλληλων ληστειών, σε αρκετές συνοικίες της Αττικής.

Έτσι, όταν άκουσε ότι γνώριζαν τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε και την αναζητούσαν, την στάθμευσε κοντά στο σπίτι του και πήρε του αδελφού του! Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής, ξεπέρασαν και αυτό το τρικ και μπήκαν στα ίχνη του.

Δείτε ακόμη

Ο κατά συρροή ένοπλος ληστής ήταν… αστυνομικός – Τι υποστηρίζει ο αστυφύλακας της ΔΙΑΣ

Απίστευτη δήλωση από Μπαλάσκα για αστυνομικό – ληστή: “Έχω μάθει ότι είναι όμορφος…”

Exit mobile version