Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εύχεται στον σύζυγό της
LIFESTYLE

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εύχεται στον σύζυγό της

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Η ηθοποιός για πρώτη φορά μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια πολύ ερωτευμένη γυναίκα και φαίνεται. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και η ηθοποιός ανέβασε δύο πολύ όμορφες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της με τον Φώτη Μπερνάντο. Οι δύο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και μαζί με τις δυο κόρες τους ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Το ζευγάρι μπορεί να είναι παντρεμένο εδώ και μερικά χρόνια, ωστόσο είχε κρατήσει τον γάμο του επτασφράγιστο μυστικό και το αποκάλυψε την ημέρα που οι δυο τους έγιναν πρώτη φορά γονείς.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Πηνελόπη θέλησε να ευχηθεί στον άντρα της, δημοσιεύοντας για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο της, όπου ήταν επτά μηνών έγκυος! «Χρόνια πολλά, εραστή, σύζυγε, φίλε, αδερφέ και σύντροφε σε κάθε είδους γλυκά εγκλήματα…».

Πέρα από μία άψογη επαγγελματίας, η ηθοποιός είναι σύζυγος και μανούλα. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια μαζί με τον σύζυγό της, με τις δύο κόρες τους να αποτελούν την μεγαλύτερη επισφράγιση του έρωτά τους. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι full in love με τον Φώτη Μπερνάντο και αυτό ισχύει φυσικά και για εκείνον. Ο μυστικός γάμος του ζευγαριού φαίνεται πως έγινε στα τέλη του 2015, καθώς το 2016 απέκτησαν την πρώτη τους κόρη Λυδία.

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε στο Instagram

Δείτε ακόμη

Μία ελληνική λίμνη για… ερωτευμένους – Σε σχήμα καρδιάς και υπέροχα νερά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις