Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Άγιος Βαλεντίνος δώρα: Οι 5 ρομαντικές εκπλήξεις που θα μείνουν αξέχαστες
PLUS

Άγιος Βαλεντίνος δώρα: Οι 5 ρομαντικές εκπλήξεις που θα μείνουν αξέχαστες

Άγιος Βαλεντίνος δώρα: Δείτε ιδέες για να του κάνετε την καλύτερα έκπληξη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Άγιος Βαλεντίνος δώρα: Τον Άγιο Βαλεντίνο, πολλά κορίτσια έχουν πάψει να τον πιστεύουν εδώ και πολλά χρόνια. Παρόλα αυτά βρίσκουν χαριτωμένη όλη αυτή την κατακόκκινη γιορτή για να ξαναπούν και να ξαναδείξουν στον αγαπημένο τους όλα τα συναισθήματα αγάπης νιώθουν γι αυτόν. Κάποια άλλα είναι απλώς… πολύ ερωτευμένα.

Αν ψάχνετε ιδέες για το τι θα μπορούσατε να κάνετε σήμερα, εδώ θα βρείτε μερικές πολύ επιτυχημένες που σίγουρα θα του μείνουν αξέχαστες. Το Womannow μάς συμβουλεύει.

1. Περιποιημένο πρωινό 💘

Θα σας λέγαμε να ξεκινήσετε με ένα πρωινό στο κρεβάτι, αλλά θα έχετε χρόνο ή θα τρέχετε να προλάβετε τη δουλειά; Αν τα καταφέρετε, φτιάξτε του αυγά με μπέικον, κρέπες, κρουσάν, σμούθις, ό,τι του αρέσει και πηγαίνετε του τον δίσκο στο κρεβάτι μαζί με τον πιο σέξυ εαυτό σας… Αν σήμερα αυτό δεν το καταφέρετε, δεν πειράζει κι αύριο μέρα είναι!

2. Ένα όμορφο ταξίδι 💘

Σχεδιάστε να φύγετε. Όχι πολύ μακριά, ούτε για πολύ. Απλώς να μείνετε κάπου αλλού, οι δυο σας, σ ένα περιβάλλον που θα ξαναζωντανέψει το πάθος, θα έχετε αφήσει μακριά τα προβλήματα της καθημερινότητας και θα κοιμηθείτε μέχρι ό,τι ώρα θέλετε πίνοντας τον καφέ σας το πρωί στη φύση. Τι λέτε; Κλείστε ένα ξενοδοχείο… τώρα!

3. Το αγαπημένο του φαγητό 💘

Ετοιμάστε του το αγαπημένο του φαγητό. Σίγουρα το ξέρετε κι αν δεν είστε σίγουρη, πηγαίνετε σε ασφαλείς επιλογές. Κρέας, φιλέτο, μια τάρτα, πατάτες κι ένα καλό κρασί. Δεν υπάρχει άντρας να μπορέσει ν΄αντισταθεί σ΄αυτούς του πειρασμούς!

4. Όμορφα λόγια  💘

Αναβιώστε το πρώτο σας ραντεβού. Πηγαίνετε σ΄εκείνο το μέρος που γνωριστήκατε ή σ΄εκείνο το εστιατόριο που σας είπε για πρώτη φορά “σ ΄αγαπώ”. Ξαναζήστε για λίγο πάλι εκείνες τις στιγμές…

5. Το παν είναι η εμφάνιση 💘

Ζητήστε του να επιλέξει εκείνος τα ρούχα που θα φορέσετε. Οδηγήστε τον στη ντουλάπα σας και ζητήστε του γι αυτή τη βραδιά να σας ντύσει εκείνος. Με όποια ρούχα του αρέσουν. Θα νιώσει καταπληκτικά και θα σας φλερτάρει όλο το βράδυ!

Και φυσικά όλ΄αυτά ή κάποιο από αυτά συνδυάζονται με μεγάλες αγκαλιές και καυτά φιλιά μέχρι το πρωί. Γιατί δεν υπάρχει άντρας που να μην θέλει να κάνει… σεξ. Τα έχουμε πει αυτά εξάλλου! Καλά να περάσετε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις