Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 4: Η πρώτη αποχώρηση μετά το bootcamp και οι εντάσεις στο σπίτι
LIFESTYLE

MasterChef 4: Η πρώτη αποχώρηση μετά το bootcamp και οι εντάσεις στο σπίτι

MasterChef 4: Ένα τηγανητό αυγό της στοίχισε την ποδιά πριν καν μπει στο σπίτι.

MasterChef 4: Οι παίκτες του Μasterchef 4 μπορεί να πίστεψαν ότι μετά το bootcamp θα έμπαιναν στο σπίτι, όμως η δύσκολη δοκιμασία του Follow the chef ανέτρεψε τα δεδομένα. Έτσι στο χθεσινό επεισόδιο, μετά από μια σειρά δοκιμασιών, δύο παίκτες, η Γιώτα και ο Ηλίας έπρεπε να… κονταροχτυπηθούν στην παρασκευή μιας ομελέτας, ενός τηγανητού αυγού, ένα αυγού μελάτου και ενός ποσέ. Τελικά η Γιώτα από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αναγκάστηκε να βγάλει την ποδιά της και να αποχωρήσει πριν καν μπει στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής.

Πριν φύγει μίλησε σκληρά για τους συμπαίκτες της, κατηγορώντας τους για υποκρισία. «Αυτό που έχω να πω για τα παιδιά που είναι στο MasterChef είναι να προσέχουν, να αγαπάνε πραγματικά, γιατί είναι κρίμα. Η υποκρισία εμένα δεν μου αρέσει. Προτιμώ να είμαι μόνη μου παρά να έχω ανθρώπους δίπλα να με χειροκροτούν, ενώ στην ουσία περιμένουν να πέσω» είπε η Γιώτα αποχωρώντας από το Masterchef 4.

MasterChef 4: Δείτε απόσπασμα απ’ όσα είπε η Γιώτα

MasterChef 4: Οι πρώτες εντάσεις στο σπίτι

Με τις βαλίτσες στα χέρια πέρασαν την πόρτα του σπιτιού οι παίκτες του ριάλιτι και οι περισσότεροι άρχισαν να ψάχνουν πού θα κοιμηθούν. Μπορεί στην αρχή να φάνηκε πως όλα κυλούσαν ομαλά, ωστόσο, πρόβλημα προέκυψε μεταξύ των κοριτσιών. Τα μισά κορίτσια «έπιασαν» ένα τετράκλινο στον επάνω όροφο και τα υπόλοιπα τέσσερα βρέθηκαν στον κάτω όροφο που είχε τα διπλάσια κρεβάτια. Έτσι, ζητήθηκε από εκείνες που ήταν στον επάνω όροφο να κατέβουν προκειμένου όλα τα κορίτσια να κοιμηθούν μαζί.

Μετά από διαφωνίες και ένταση, η Ηλιάνα πήρε τις τέσσερις βαλίτσες και με ύφος ρώτησε τις συγκατοίκους της: «Σε ποια από τις τρεις ντουλάπες να τις βάλω;». «Φυσικά και είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα να μην έχεις ντουλάπες. Που θα βάλεις όλη τη γκαρνταρόμπα που πρέπει να δείξεις στο MasterChef; Φυσικά, μη δείξεις τις ικανότητές σου, δείξε το styling. Ειλικρινά συγχύζομαι πάρα πολύ», σχολίασε η Σεμίνα στην κάμερα για την Ηλιάνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις