Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμπλοκή αλλοδαπών Αθήνα: Πυροβολισμοί στο κέντρο μέρα μεσημέρι – “Θα γίνει μακελειό”
ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Συμπλοκή αλλοδαπών Αθήνα: Πυροβολισμοί στο κέντρο μέρα μεσημέρι – “Θα γίνει μακελειό”

Συμπλοκή αλλοδαπών Αθήνα: Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα είναι αφγανικής καταγωγής τα οποία συνεπλάκησαν με Πακιστανούς για την επικυριαρχία της περιοχής, για τα πόστα, ουσιαστικά των ναρκωτικών και των λαθραίων τσιγάρων.

Συμπλοκή αλλοδαπών Αθήνα: Αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια και πυροβολισμούς, μεταξύ Αφγανών, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 12:50 στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς στο κέντρο της Αθήνας. Η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 30χρονου Αφγανού,  ενώ ένας ακόμα είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στους δημοσιογράφους «ήρθαν δυο άτομα και είπαν “θα γίνει μακελειό. Φύγετε από εδω πέρα”. Εμείς δεν δώσαμε σημασία και τελικά έγινε μακελειό».«30 άτομα ήρθαν με πιστόλια και μαχαίρια και άρχισαν να τους χτυπάνε όλους. Το 30χρονο θύμα που ήταν Αφγανός, πουλούσε τσιγάρα και τον απειλούσαν Πακιστανοί ότι αν δεν τους δώσει χρήματα θα τον σκοτώσουν. Άμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ πέρα, θα πληρώσεις εμένα. Το παιδί δεν είχε να πληρώσει λεφτά και τον σκότωσαν. Ζητούσαν 2.000 με 3.000 ευρώ τη βδομάδα», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, 10 άτομα είναι τραυματίες και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.

.

Συμπλοκή αλλοδαπών Αθήνα: Αυτόπτες μάρτυρες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις