Δίκη των 28: Ο Κωνσταντινέας για τα στημένα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δίκη των 28: Ο Κωνσταντινέας για τα στημένα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Δίκη των 28: Ο πρώην διαιτητής βρισκόταν σε μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση και συχνά έτρεμε η φωνή του.

13.02.2020 | 15:26

Δίκη των 28«Βόμβες» εξαπέλυσε στη δίκη για τα στημένα ο πρώην διαιτητής, Πέτρος Κωνσταντινέας. Λόγω παρέλευσης  η κατάθεση του Πέτρου Κωνσταντινέα θα συνεχιστεί στις 19/2. Ο πρώην διαιτητής βρισκόταν σε μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση και συχνά έτρεμε η φωνή του, βούρκωνε, ενώ στο διάλειμμα βγήκε έξω από την αίθουσα και ξέσπασε σε λυγμούς. Ξεκινώντας την κατάθεσή του μέσα σε μεγάλη φόρτιση και με τη φωνή του να τρέμει, ο Πέτρος Κωνσταντινέας τόνισε: «Στις χαμηλότερες κατηγορίες είχα δεχθεί πιέσεις, του τύπου ο γνωστός, του γνωστού που είχε την ομάδα. Η μία φορά ήταν το 2007 στη Β’ Εθνική ένα παιχνίδι ΑΟ Μάνης – Ιωνικός, πριν από τον αγώνα που με είχε ενοχλήσει ο Κανελλάκης γιατί με αμφισβητούσε.

Στην Α’ Εθνική με πήρε ένας διαιτητής τελείως φιλικά για ένα ντέρμπι που μου είπε ότι πρέπει να παίξω ένα παιχνίδι Ξάνθη – Λεβαδειακός, και φοβούνταν οι παράγοντες τον διαιτητή. Δεν ορίστηκα στον αγώνα, απευθύνθηκαν στον κ. Σταθόπουλο τον πρόεδρο της Ενωσής μου και του είπα να ενημερώσει την ΕΠΟ. Ορίστηκε ο Τσινιάρης». Για τον αγώνα Ξάνθη – Ολυμπιακός: Την Παρασκευή με πήρε ο Κουρίδης και μου είπε ότι ήρθε να πάρει κάτι παξιμάδια. Δεν είχαμε ποτέ καμία επαφή. Μου είχε πει ο Σταθόπουλος ότι ήταν πολύ καλός συνεργάτης του. Πήγαμε στον φούρνο, κοίταγε το μαγαζί,  μου είπε ότι ο Σταθόπουλος δεν ήξερε ότι ήταν εκεί, παίρνει τα παξιμάδια του, που του τα έκανα και δώρο, ήμασταν όρθιοι έξω από το μαγαζί μου, με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ.

Μου είπε «πρόσεχε το παιχνίδι επάνω, κοίταξε τι θα κάνεις πάνω, για το παιχνίδι πρέπει να νικήσει ο Ολυμπιακός, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός, ο Βασσάρας θα φύγει». Ο Βασσάρας ήταν ο μόνος αρχιδιαιτητής, δεν με είχε σε εκτίμηση. Εκείνη την περίοδο όλοι μίλαγαν για Κουρίδη.

Exit mobile version