Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς θα κάνω καλό κρεβάτι: Πώς θα βελτιωθείτε στο σεξ
PLUS

Πώς θα κάνω καλό κρεβάτι: Πώς θα βελτιωθείτε στο σεξ

Πώς θα κάνω καλό κρεβάτι: Mερικά απλά πράγματα που μάλλον τα θεωρείτε δεδομένα, μπορούν να μειώσουν τη σεξουαλική απόλαυση και την επίδοση. 

Πώς θα κάνω καλό κρεβάτιΜπορεί να φαίνεται, αλλά το σεξ δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα που υπάρχει. Mερικά απλά πράγματα που μάλλον τα θεωρείτε δεδομένα, μπορούν να μειώσουν τη σεξουαλική απόλαυση και την επίδοση.

Οι παρακάτω κανόνες θα σας βοηθήσουν να γίνετε εξπέρ στο σεξ:

Μάθετε τι σας αρέσει

Πολλές φορές ανακαλύπτετε κάτι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και αναρωτιέστε γιατί δεν το ξέρατε τόσο καιρό. Πρέπει λοιπόν να δοκιμάσετε πράγματα και να συνειδητοποιείτε τι είναι αυτό ακριβώς που σας ερεθίζει και σας προκαλεί ευχαρίστηση.

Αγαπήστε το σώμα σας

Η ερωτική απόλαυση διπλασιάζεται αν αφεθείτε ελεύθεροι. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν νιώθετε άνετα με το σώμα σας. Εξοικειωθείτε με το κορμί σας. Είναι πολύ σέξι να νιώθει ο σύντροφός σας ότι έχετε αυτοπεποίθηση.

Συγκεντρωθείτε στη στιγμή

Όταν κάνετε σεξ πρέπει να είστε 100% εκεί. Μη σκέφτεστε άλλα πράγματα, γιατί το σίγουρο είναι ότι θα σας χαλάσουν τη στιγμή.

Συζητήστε τις ανάγκες σας

Μιλήστε με τον σύντροφό σας για τις ανάγκες που έχετε. Εξηγήστε του ότι σ’ αυτή ή την άλλη στάση νιώθετε πιο άνετα. Μη ντρέπεστε ένα του πείτε ή να κάνετε πράγματα που σας ερεθίζουν.

Δείτε και αυτά τα 6 sex hacks:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις