Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά σχέση: Ο σύντροφος, οι αποκαλύψεις της Τσιμτσιλή και η αντίδραση στο Πρωινό
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά σχέση: Ο σύντροφος, οι αποκαλύψεις της Τσιμτσιλή και η αντίδραση στο Πρωινό

Φαίη Σκορδά σχέση: Το περιοδικό Hello δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού αναφέροντας ότι η παρουσιάστρια δεν είναι πια μόνη, καθώς ο γοητευτικός άνδρας στέκεται διακριτικά στο πλευρό της εδώ και έναν χρόνο.

Φαίη Σκορδά σχέση: Για τον νέο σύντροφο της Φαίης Σκορδά μίλησαν στο Happy Day, όπου αποκάλυψαν πληροφορίες για την πρώτη γνωριμία τους. Αποκάλυψαν ότι ο Νίκος Ηλιόπουλος, αυτός, που βρίσκεται εδώ και τόσο καιρό στο πλευρό της και το κρατούσαν σαν επτασφράγιστο μυστικό είναι ένας άνθρωπος που εδώ και αρκετά χρόνια είχε επαφές, αφού ήταν εκείνος που επιμελούνταν το τεχνικό κομμάτι του site της, οπότε η επαφή της ήταν πολύ συχνή.

Είπε συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όλοι αναρωτιούνταν αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή της μετά το διαζύγιο.  Η ίδια είναι μαζί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο εδώ και έναν χρόνο, ωστόσο γνωρίζονταν πολλά χρόνια πριν.  Είναι ένας άνθρωπος των media, είναι head of digital στο ΠρώτοΘέμα και έχει μια δική του εταιρεία που στήνουν ιστοσελίδες. Ένα από τα σάιτ που έχει στήσει είναι και αυτό της Σκορδά.

Η πρώτη γνωριμία τους έγινε πριν από χρόνια, ενώ η Σκορδά ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Λιάγκα, σε φιλικό επίπεδο. Εφόσον είχαν επαγγελματική συνεργασία οι δυο τους γνωρίζονταν αρκετά καλά, αλλά φυσικά δεν γνωρίζουμε πότε η σχέση τους εξελίχθηκε. Πότε αυτή η γνωριμία έγινε φιλία και η φιλία εξελίχθηκε σε έρωτα, το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι. Με την Φαίη έχουμε απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια αλλά ξέρω ότι για να επιλέξει να δημοσιοποιήσει τη σχέση της, σημαίνει ότι είναι καλά και ότι ήθελε να μιλήσει για αυτό το κεφάλαιο στη ζωή της».

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Φαίη Σκορδά: Η πρώτη αντίδρασή της μετά τις φώτο με τον σύντροφό της

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι είναι ζευγάρι με τον Νίκο Ηλιόπουλο, η παρουσιάστρια μπορεί να μην έκανε καμία αναφορά στην προσωπική της ζωή όμως το χαμόγελό της τα έλεγε όλα!

«Με ένα χαμόγελο πάμε σε διαφημίσεις και ξεκινάμε», είπε στην έναρξη του Πρωινού και υπογράμμισε: «Ξεκινάμε αμέσως γιατί έχουν γίνει πολλά χθες…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις