Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Λαμία 3-2: Γκολ και highlights – Στους «4» ο «Θρύλος»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Λαμία 3-2: Γκολ και highlights – Στους «4» ο «Θρύλος»

Ολυμπιακός - Λαμία 3-2: Τρομερός ο Βαλμπουενά με τρεις ασίστ κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ολυμπιακός – Λαμία 3-2Σε ένα απίστευτο θρίλερ, ο Ολυμπιακός πήρε έστω και δύσκολα την πρόκριση με σκορ 3-2 επί της Λαμίας, που σόκαρε αρχικά το Καραϊσκάκη με το 0-1. Τρομερός ο Βαλμπουενά με τρεις ασίστ (κάτι που έκανε πρόσφατα και ο Λιονέλ Μέσι με τη Μπέτις) για το 3-1 με την Λαμία να μειώνει στο τέλος με πέναλτι που έκανε ο Σισέ, ο οποίος όμως έβαλε 2 γκολ ενώ 1 είχε βάλει νωρίτερα ο Χασάν. Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός στο α’ μέρος δεν ήταν καλός και ουσιαστικός μεσοεπιθετικά και αυτό το πλήρωσε. Ειδικά δε με την μεγάλη χαμένη φάση του Χασάν στο 7′ όπου ο Αιγύπτιος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα έξω.

Ο Ολυμπιακός είχε και άλλες χαμένες φάσεις όπως με Μασούρα και με Φορτούνη, όμως η Λαμία που ήταν πολύ καλά στημένη αμυντικά και τακτικά βρήκε το γκολ από φάουλ λίγο πριν την λήξη του α’ μέρους. Ο Τιρόνε στο 44′ το εκτέλεσε, η άμυνα αδράνησε και ο Αντέτζο με προβολή σκόραρε με τον Αλέν να βρίσκει την μπάλα με το σώμα αλλά να μην μπορεί να την σταματήσει για να γίνει έτσι το 0-1. Από τον Ολυμπιακό ζήτησαν χέρι – πέναλτι λίγο πριν το 37′ πάνω στον Ασίγκμπα. Πέφτοντας κάτω φάνηκε να βρίσκει την μπάλα με το χέρι όμως διαιτητής και VAR έδειξαν παίζετε.

Ολυμπιακός – Λαμία 3-2: Ανέλαβε ο Βαλμπουενά

Ο Μαρτίνς ανέλαβε γρήγορα δράση μετά την προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού στο α’ μέρος. Έβαλε στον αγώνα τους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Η είσοδος του Γάλλου του άλλαξε το ματς. Αφού ο Βαλμπουενά είχε και μεγάλη φάση στο 57′ με ψαλιδάκι στο 60′ μετά από κόρνερ του και κεφαλιά του Χασάν έγινε το 1-1. Στο 61′ αποβλήθηκε ο Ρόμανιτς με 2η κίτρινη για θέατρο και μετά η Λαμία δεν άντεξε άλλο. Στο 72′ ο Παπέ Σισέ βρήκε δίχτυα μετά από σέντρα – διαβήτη του Βαλμπουενά και ενώ τον είχε χάσει ο Αντέτζο.

Στην συνέχεια ο Χασάν είχε δοκάρι και στο 77′ ήρθε το 3-1 με τον Παπέ Σισέ. Φάουλ που έκανε ο Βαλμπουενά και ο Σισέ πήρε κεφαλιά που βρήκε στον Ασίγκμπα και μετά στο δοκάρι για να μπει γκολ για το 3-1. Στο 90ό λεπτό ο Σισέ έκανε λάθος με κλωτσιά χαμηλά στον Ασίγκμπα και δόθηκε πέναλτι στην Λαμία. Λίγο μετά ο Βιγιάλμπα έκανε το 3-2 στο ματς. Το τελικό σκορ ήταν αυτό.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις