Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάλια Ελευθερίου αποχώρηση: “Πήρα ένα μάθημα για την ελληνική τηλεόραση”
LIFESTYLE

Κάλια Ελευθερίου αποχώρηση: “Πήρα ένα μάθημα για την ελληνική τηλεόραση”

Κάλια Ελευθερίου αποχώρηση: Οι πρώτες δηλώσεις για την αιφνίδια απομάκρυνσή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Κάλια Ελευθερίου αποχώρηση: Για την ξαφνική αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η Κάλια Ελευθερίου στο Happy Day και την Ντορέλλα Μπαμπαλού. “Εντάξει, ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα, 6 μήνες με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Νομίζω ότι αυτό που ήθελα να κάνω, να πάρω ένα μάθημα από την ελληνική τηλεόραση και να καταλάβω πως γίνεται μια ζωντανή εκπομπή, με όλες τις δυσκολίες και με όλα αυτά που πρέπει να κάνει μπροστά στον αέρα… Για μένα ήταν πολύ σημαντικό ότι ο σταθμός μου έδειξε εμπιστοσύνη και έκανα αυτό που έκανα τόσο καιρό. Τώρα θα δείξει, είναι πολύ νωρίς για να δω τι θα γίνει παρακάτω. Προφανώς στενοχωρήθηκα, είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι μια ομάδα και τους αγάπησα όλους έναν προς έναν πάρα πολύ και αυτοί το ίδιο πιστεύω”, δήλωσε η Κάλια Ελευθερίου.

Από σήμερα στο πάνελ της εκπομπής Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα θα βρίσκεται ο Νίκος Γεωργιάδης. Θυμίζουμε ότι η αρχή των απολύσεων έγινε από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελεάννα Τρυφίδου. Η αιτία της απομάκρυνσης της ήταν διάσταση απόψεων αναφορικά με την θεματολογία της εκπομπής.  Η ίδια είχε εκδηλώσει δυο φορές όλο το προηγούμενο διάστημα την επιθυμία της να παραιτηθεί μετά τον ατυχή σχολιασμό του περιστατικού με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ και δεν ήταν λίγοι οι τσακωμοί που ακολούθησαν του συμβάντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον σχολιασμό αυτόν τον πλήρωσε το κανάλι ακριβά καθώς το πρόστιμο του ΕΣΡ φτάνει τα 150.000 ευρώ, ενώ από 20 έως και 24 Ιανουαρίου η εκπομπή κατεβάζει ρολά. Πάντως, να θυμίσουμε ότι η Ελεάννα Τρυφίδου ήταν πέρσι αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά στο “Πρωινό” και σε αντίθεση με όσα πιστεύουν κάποιοι η Ελεάννα δεν παραιτήθηκε για να πάει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αλλά απολύθηκε από τον ΑΝΤ1.

Το ποστ της

Την περασμένη Παρασκευή η Κάλια Ελευθερίου έκανε την ανακοίνωση μέσα από το instagram με ένα story και ευχαρίστησε το κανάλι και τους συνεργάτες της.

Δείτε ακόμη

Σαμπρίνα: Το απίστευτο ποσό που της δίνανε για γυμνή φωτογράφιση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις