Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μελάνια Τραμπ φιλί: Ο Ντόναλντ “έφαγε” ακόμα ένα άκυρο
ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ φιλί: Ο Ντόναλντ “έφαγε” ακόμα ένα άκυρο

Μελάνια Τραμπ φιλί: Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πήγε να φιλήσει στο στόμα τη σύζυγό του κι εκείνη του… γύρισε το μάγουλο.

Μελάνια Τραμπ φιλί: Μια ακόμη αμήχανη στιγμή ανέμενε την Μελάνια Τραμπ το απόγευμα της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Με μια πανηγυρική εκδήλωση στην ανατολική πτέρυγα του Λευκού Οίκου, ο Ντόναλντ Τραμπ πανηγύρισε την αθώωσή του από το ειδικό δικαστήριο στη Γερουσία, αναφορικά με την υπόθεση αναπομπής του. Ο Ντόναλντ Τραμπ μπήκε στον χώρο υπό τις επευφημίες των υποστηρικτών του, της ομάδας των δικηγόρων που τον υπερασπίστηκαν από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, προσωπικότητες των μίντια που στηρίζουν τον Αμερικανό πρόεδρο, τη σύζυγό του Μελάνια Τραμπ και την κόρη του Ιβάνκα.

Από τα μεγάφωνα παιάνιζε το «ζήτω ο αρχηγός», ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήριζε την υπόθεση παραπομπής του «μαλκ@@ες». «Δεν πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο σε άλλον πρόεδρο ποτέ» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ. Συνεχίζοντας την αντιπαράθεση με τη Νάνσι Πελόζι, έπειτα από την σκηνή όπου εκείνη έσκιζε την ομιλία του μια ημέρα νωρίτερα, την χαρακτήρισε ένα «απαίσιο άτομο» που επέβαλε την αποπομπή. Όσο για τον Ρεπουμπλικανό πρώην υποψήφιο πρόεδρο, Μιτ Ρόμνεϊ που ψήφισε υπέρ της ενοχής του, ο Ντόναλντ Τραμπ τον χαρακτήρισε αποτυχημένο υποψήφιο.

Μιλώντας χωρίς «auto-cue», ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε ρεσιτάλ, λέγοντας πως θα μπορούσε να βρεθεί και πάλι στη θέση του κατηγορουμένου από τους Δημοκρατικούς, απλά και μόνο επειδή πέρασε διάβαση με κόκκινο.

Οι αναφορές του Ντόναλντ Τραμπ στην οικογένειά του και το φιλί στην Μελάνια

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε και στην οικογένειά του, η οποία όπως είπε αναγκάστηκε να υπομείνει μια «κακόβουλη, σάπια συμφωνία» σε βάρος του από τους επικριτές του στο Δημοκρατικό κόμμα. «Περάσαμε από την κόλαση, άδικα, δεν κάναμε κάτι λάθος – δεν έκανα κάτι λάθος. Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου, το παραδέχομαι, όχι από πρόθεση, αλλά έχω κάνει λάθη» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Την ίδια ώρα, η Μελάνια στεκόταν πλάι στο πόντιουμ, από όπου αγόρευε ο Ντόναλντ Τραμπ. Φαινόταν ανακουφισμένη με το αποτέλεσμα και φρόντισε να χαιρετίσει ορισμένους από τους συνεργάτες και υποστηρικτές του Αμερικανού προέδρου που βρίσκονταν στην αίθουσα. Η στιλιστική της επιλογή για την «πανηγυρική» φιέστα του Ντόναλντ Τραμπ έμοιαζε μάλλον συντηρητική, πάντοτε όμως προσεγμένη. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μελάνια Τραμπ φορούσε μια πουά μπλούζα αξίας 1,290 δολαρίων, την οποία συνδύαζε με ένα μπλέιζερ Michael Kors, το οποίο και στοιχίζει 1,395 δολάρια.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Ντόναλντ Τραμπ αγκάλιασε την κόρη του Ιβάνκα Τραμπ. Καθώς αποχωρούσαν από την αίθουσα, ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε το χέρι του γύρω από τους ώμους της και πλησίασε τα χείλη του στα δικά της. Ωστόσο, η Μελάνια Τραμπ έστρεψε το κεφάλι της ελαφρά ώστε τελικά, ο Αμερικανός πρόεδρος να την φιλήσει στο μάγουλο.

Δείτε στο τέλος του βίντεο, από το 01.01.00 και έπειτα:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις