Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Σαββοπούλου ξύλο: Πρώην παίκτρια του Power of Love καταγγέλλει ότι τη χτύπησε το αφεντικό της
LIFESTYLE

Κατερίνα Σαββοπούλου ξύλο: Πρώην παίκτρια του Power of Love καταγγέλλει ότι τη χτύπησε το αφεντικό της

Κατερίνα Σαββοπούλου ξύλο: Τρεις μέρες μετά το γεγονός, η Κατερίνα Σαββοπούλου είναι ακόμη σοκαρισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έζησε.

Κατερίνα Σαββοπούλου ξύλο: Θύμα ξυλοδαρμού από το αφεντικό της, επειδή του ζήτησε τα λεφτά, όπως λέει, που της χρωστούσε, καταγγέλλει πως έπεσε πρώην παίκτρια του Power of Love!Η πρώην παίκτρια του Power of Love, Κατερίνα Σαββοπούλου, κατήγγειλε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από το αφεντικό της, όταν του ζήτησε τα λεφτά που της χρωστούσε! Συγκεκριμένα, είπε: «Πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου. Με καθυστέρησαν αρκετά. Γύρω στη μία ώρα. Πήγα στο τέλος να τα ζητήσω από το αφεντικό. Επειδή ήταν μπροστά σε κόσμο, εκείνος παρεξηγήθηκε. Με άρπαξε από τα χέρια, με πήγε στο γραφείο και στην αρχή μου φώναζε. Να μην ξαναπατήσω στο μαγαζί, με έβριζε. Με άρπαξε από τα χέρια, άρχισε να με ταρακουνάει με δύναμη.

Έγινε ένα πολύ άσχημο σκηνικό. Πάνω στην έκρηξη, μου πέταξε και τα λεφτά στη μούρη. Τα χέρια μου ακόμη και σήμερα, τρεις μέρες μετά, έχουν μελανιές. Έπαθα σοκ, ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση. Ακόμη πονάω. Έχω ήδη σκεφτεί να συμβουλευτώ δικηγόρο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις