Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βρέθηκε πτώμα – Πάτρα: Eντοπισμός σορού στο κάστρο του Ρίου
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε πτώμα – Πάτρα: Eντοπισμός σορού στο κάστρο του Ρίου

Βρέθηκε πτώμα - Πάτρα: Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, ενώ έρευνα για τα αίτια θανάτου του διεξάγει το Λιμενικό.

Βρέθηκε πτώμα – ΠάτραΠτώμα άνδρα εντοπίστηκε κι ανασύρθηκε το πρωί της Πέμπτης στο κάστρο του Ρίου. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 09:00. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrastimes.gr στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο κλήθηκε από το Λιμενικό, μέλη του οποίου διαπίστωσαν τον θάνατο του ατόμου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, ενώ έρευνα για τα αίτια θανάτου του διεξάγει το Λιμενικό.

Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν βρέθηκε και πάλι πτώμα ενός άνδρα στην διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Σκαγιοπουλείου. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 68 ετών ο οποίος εδώ και μέρες είχε εξαφανιστεί. Ο εκλιπών έτρωγε καθημερινά από τον Δήμο. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες δεν είχε εμφανιστεί. Ο δήμος ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες μετέβησαν στο σημείο και βρήκαν τον άνδρα νεκρό μέσα στο σπίτι του στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις