Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νένα Χρονοπούλου παιδί: Άθλιο μήνυμα για τον γιο της – παιδί ΑμΕΑ
LIFESTYLE

Νένα Χρονοπούλου παιδί: Άθλιο μήνυμα για τον γιο της – παιδί ΑμΕΑ

Νένα Χρονοπούλου παιδί: Ο Χρήστος είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Γεράσιμο Μαυράκη, που έφυγε από τη ζωή άγρια δολοφονημένος το 2007.

Νένα Χρονοπούλου παιδί: Σοκαρισμένη είναι η Νένα Χρονοπούλου με το άθλιο μήνυμα που της έστειλε άγνωστος, διατυπώνοντας φρικτές εκφράσεις για τον γιο της Χρήστο, που είναι παιδί ΑμεΑ. Ο χρήστης του Facebook, του οποίου η ταυτότητα είναι υπαρκτή, σύμφωνα με τη Νένα Χρονοπούλου, ξεπέρασε κάθε όριο με ανεκδιήγητες εκφράσεις που σοκάρουν. Η ηθοποιός με τον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο κατευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πειραιά, προκειμένου να κινηθούν εναντίον του νομικά.  «Νένα μου ο μπάσταρδός σου πότε θα πεθάνει; Θα ψωφίσει; Μάλλον πηδιέται με τους γκόμενούς σου και βγαίνει όλο και χειρότερα στην καθυστέρηση. Να σου ψωφίσει εύχομαι» έγραψε ο χρήστης.

Η Νένα Χρονοπούλου απάντησε μέσω Facebook, δίνοντας και το όνομά του δημόσια: «Καλημέρα σας υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι… Δυστυχώς, το προφίλ του είναι αληθινό. Μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο».

Δείτε την ανάρτηση με την απάντησή της:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις