Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταρόβας διαζύγιο: «Φαρμάκι» για την πρώην σύζυγο στα δικαστήρια
LIFESTYLE

Σταρόβας διαζύγιο: «Φαρμάκι» για την πρώην σύζυγο στα δικαστήρια

Σταρόβας διαζύγιο: Μια σχέση αγάπης, ένας γάμος που διαλύθηκε και αγεφύρωτες …οικονομικές διαφορές οδήγησαν τον δημοφιλή καλλιτέχνη στα δικαστήρια σε μια υπόθεση που θυμίζει την ταινία Κράμερ εναντίον Κράμερ.

Σταρόβας διαζύγιο: Μια σχέση αγάπης, ένας γάμος που διαλύθηκε και αγεφύρωτες …οικονομικές διαφορές οδήγησαν τον δημοφιλή καλλιτέχνη στα δικαστήρια σε μια υπόθεση που θυμίζει την ταινία Κράμερ εναντίον Κράμερ. «Από τη στιγμή που εγώ με τη γυναίκα μου δεν μπορώ να συνυπάρξω ούτε μια ώρα – δεν λέω ποιος φταίει, εν προκειμένω φταίω εγώ – δεν μπορώ να αφήσω το παιδί μου να εισπράξει όλο αυτό το κλίμα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις πάντως. Η κόρη μου πλέον είναι 10 χρονών. Έχουμε μια σχέση ερωτική. Είναι ουσιαστική η σχέση μας, υπάρχει αλληλοσεβασμός. Δεν με φοβάται καθόλου, δεν της έχω δώσει και τέτοιο δικαίωμα. Δεν της έδωσα ποτέ δικαίωμα… Χωρίσαμε, άλλωστε, επί τούτου όταν η μικρή ήταν 8 μηνών». Αυτά είχε πει πριν έξι χρόνια ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μάλιστα για να βλέπει την δεκαεξάχρονη σήμερα κόρη του Εβελίνα ταξίδευε πολύ συχνά από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

«Μια ψιλοκατάθλιψη λέω ότι έχω. Ή είχα, γιατί τώρα διορθώνομαι. Είχα παρατήσει τον εαυτό μου ας πούμε. Θα μου πεις τώρα τι κάνεις; Δεν έχει να κάνει με την επιτυχία. Αν παραιτήσαι γενικά… Δεν έβαζα παντελόνι, έβαζα κάτι φόρμες. Δεν με ενδιέφερε πώς θα είμαι. Αυτό είναι μια ελαφριά κατάθλιψη. Και η Άννα έπαιξε ρόλο στο να το αλλάξω. Με έχει με το μαστίγιο, τι θα βάλω, τι θα κάνω, πήγαινε να κουρευτείς. Μας έχει ευνουχίσει, αλλά εντάξει δεν πειράζει είναι για το καλό μου. Δεν είναι καθόλου ταμπού ο ψυχολόγος, ούτε είμαι πολέμιος. Το βλέπω λίγο εγωιστικά, ότι και καλά δεν μου χρειάζεται. Ξέρω πολλούς, και αυτό είναι ένα είδος ψυχανάλυσης, όταν έχεις ανθρώπους γνωστούς που έχουν πείρα ζωής και κουβεντιάζεις με φίλους, γιατί είμαι αυτής της κατηγορίας. Χωρίς την ανθρώπινη επαφή θα πάθω κατάθλιψη κανονική. Έχω ανθρώπους που συζητάμε ώρες, μοιραζόμαστε τα προβλήματα μας, αναλύουμε διάφορα πράγματα και αυτό βοηθάει πολύ. Το σύμπτωμα που έβλεπα ήταν η αναβλητικότητα. Αφήνεις τον εαυτό σου», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή στις αρχές του 2019.

 Ο έρωτας με την Άννα Σταθάκη

«Την Άννα μου την έστειλε ο Θεός» έχει πει ο Σταρόβας για τη σύντροφό του Άννα Σταθάκη. Η γοητευτική γυμνάστρια ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον Σταρόβα και οι δυο τους ζουν πολύ αρμονικά χωρίς μάλιστα να αποκλείουν και το γάμο που θα είναι ο τρίτος για τον καλλιτέχνη. Η όμορφη ξανθιά γυμνάστρια βρέθηκε στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί για κάποια βραδινή εμφάνισή του και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να διασταυρωθούν οι ματιές τους με τον Δημήτρη Σταρόβα. Ήταν τόσο κεραυνοβόλος ο έρωτάς τους που ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης της ζήτησε, όταν έφευγαν όλοι από το καμαρίνι να μείνει για λίγο και της είπε… ορθά κοφτά πως θέλει να γίνουν ζευγάρι.

Οι δυο πρώην σύζυγοι αν και χρόνια χωρισμένοι είχαν μια αρμονική σχέση πριν τους χωρίσουν οι οικονομικές διαφορές. Η απόπειρα να δώσουν μια λύση στις οικονομικές τους διαφωνίες έπεσε στο κενό. Ο Σταρόβας διανύει μια πολύ δύσκολη φάση με τη σύζυγό του να έχει κάνει αγωγή που αυτές τις μέρες εκδικάζεται στο Πρωτοδικείο Αθηνών το οποίο θα αποφανθεί για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν ανακύψει και όλοι εύχονται η περιπέτεια αυτή να έχει αίσιο τέλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις