Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ράδιο Αρβύλα YouTube: Πρώτο επεισόδιο για το 2020 με ατάκες “φωτιά”
LIFESTYLE

Ράδιο Αρβύλα YouTube: Πρώτο επεισόδιο για το 2020 με ατάκες “φωτιά”

Ράδιο Αρβύλα YouTube: «Αυτό είναι το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο «Ράδιο Αρβύλα» στην 12ετή ιστορία της εκπομπής», αναφέρουν στην έναρξη της εκπομπής τους.

Ράδιο Αρβύλα YouTube: Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» όπως είχαν ανακοινώσει έβγαλαν στο κανάλι τους στο Youtube το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο της εκπομπής. «Αυτό είναι το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο «Ράδιο Αρβύλα» στην 12ετή ιστορία της εκπομπής. Φτιάχτηκε με λιγότερα μέσα, έχει μικρότερη διάρκεια, είναι πιο «χειροποίητο», αλλά ελπίζουμε έστω και έτσι να σας αρέσει.

Σε αυτό το επεισόδιο θα σας παρουσιάσουμε το υλικό που δημιουργήσαμε από Οκτώβριο, ως Δεκέμβριο σχετικά με το πρόγραμμα – έμπνευση: GNTM. Θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε με ένα ζωντανό live streaming επεισόδιο επικαιρότητας (ελπίζουμε να τα καταφέρουμε). Ας «ζεσταθούμε» όμως με το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16 – Μοιραστείτε το…», έλεγε το μήνυμα στην αρχή του διαδικτυακού της επεισοδίου που είχε διάρκεια μισής ώρας.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» αναφέρουν ότι θα προσπαθήσουν να επανέλθουν με ένα ζωντανό live streaming επεισόδιο επικαιρότητας. Ο Αντώνης Κανάκης, περιτριγυρισμένος από τους Σερβετά, Κιούση, Παναγιωτόπουλο, Κωστάκη και τον ΠΑΣΟΚτζή καμεραμάν, καλωσόρισαν το κοινό τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις