Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διαρρήκτες στρινγκ: Διαρρήξεις στο Ηράκλειο και κλοπές… εσωρούχων
ΕΛΛΑΔΑ

Διαρρήκτες στρινγκ: Διαρρήξεις στο Ηράκλειο και κλοπές… εσωρούχων

Διαρρήκτες στρινγκ: Εκτός από χρήματα και τιμαλφή, κλέβουν τρόφιμα τα οποία πολλές φορές απολαμβάνουν… επί τόπου αλλά και γυναικεία εσώρουχα.

Διαρρήκτες στρινγκΤουλάχιστον 14 διαρρήξεις έχουν διαπράξει το τελευταίο σε σπίτια και καταστήματα της περιοχής Γούρνες του δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο δυο αλλοδαποί, οι οποίοι δεν διστάζουν να ναρκώσουν τους ενοίκους με υπνωτικό σπρέι. Μάλιστα, έχουν καταγραφεί σε βίντεο αλλά καταφέρνουν να ξεγλιστρούν. Το «δίδυμο» των δραστών που, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, είναι πιθανότατα Αλγερινοί εντυπωσιάζει με την άνεση και τα… γούστα τους! Εκτός από χρήματα και τιμαλφή, κλέβουν τρόφιμα τα οποία πολλές φορές απολαμβάνουν… επί τόπου, όπως φάνηκε από το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ενός ψητοπωλείου που διέρρηξαν!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που τους αναζητούν, εντόπισαν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όπου εκτιμούν ότι διέμεναν, αλλά είχαν γίνει καπνός. Μάλιστα, σύμφωνα με το cretalive.gr, είχαν αφήσει πίσω τους μια τσάντα που είχε μέσα… γυναικεία εσώρουχα τα οποία είχαν αρπάξει από σπίτι που είχαν διαρρήξει!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις