Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χαλακατεβάκης καρκίνος: Η άγνωστη μάχη του ηθοποιού και η γυναίκα του
LIFESTYLE

Χαλακατεβάκης καρκίνος: Η άγνωστη μάχη του ηθοποιού και η γυναίκα του

Χαλακατεβάκης καρκίνος: «Ευτυχώς στάθηκα όρθιος και τις δυο φορές. Από πολύ πόνο αρχικά πήγα στον γιατρό, όπου διαγνώστηκα την πρώτη φορά με καρκίνο στο έντερο», δήλωσε χαρακτηριστικά. Εκείνες τις στιγμές όμως ο ηθοποιός δεν ήταν μόνος του.

Χαλακατεβάκης καρκίνος:  Για την άγνωστη μάχη του με τον καρκίνο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Χάι» ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο γνωστός ηθοποιός στάθηκε και στον ρόλο που έπαιξε η γυναίκα του στο να μπορέσει να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα. «Ευτυχώς στάθηκα όρθιος και τις δυο φορές. Από πολύ πόνο αρχικά πήγα στον γιατρό, όπου διαγνώστηκα την πρώτη φορά με καρκίνο στο έντερο», δήλωσε χαρακτηριστικά. Εκείνες τις στιγμές όμως ο ηθοποιός δεν ήταν μόνος του.

Στο πλευρό του στεκόταν σαν άγρυπνος φρουρός η σύζυγός του,Δέσποινα Μαραγκουδάκη. Αν και τότε οι δυο τους ήταν στην αρχή της γνωριμίας τους, εκείνη με την αγάπη και την αφοσίωση της του έδωσε όλη τη δύναμη για να βγει νικητής. «Ήμουν πολύ ψύχραιμος, το πέρασα σαν να μην συνέβη τίποτε γιατί με στήριξε πολύ η γυναίκα μου και μάλιστα, τότε είχαμε μόλις πρωτογνωριστεί. Εκείνη, όμως στάθηκε δίπλα μου και αυτό ήταν πολύ σπουδαίο», τόνισε ο ηθοποιός. Πράγματι, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, αποδεικνύοντας πως είναι γεννημένος παλικάρι. Σήμερα μάλιστα, χαίρει άκρας υγείας, ακολουθώντας παράλληλα έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. «Μπήκε το περπάτημα στη ζωή μου. Περπατάω κάθε μέρα», τόνισε.

Τι είχε δηλώσει στο «Πρω1νό» τον περασμένο Νοέμβριο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις