Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αδύναμος Κρίκος 1/2/2020: Ο 18χρονος που πήγε να «γλεντήσει» τον Τάσο Τρύφωνος
LIFESTYLE

Αδύναμος Κρίκος 1/2/2020: Ο 18χρονος που πήγε να «γλεντήσει» τον Τάσο Τρύφωνος

Αδύναμος Κρίκος 1/2/2020: «Ήρθα να σας γλεντήσω, επειδή βλέπω ότι σχολιάζετε πολύ τα παιδιά που έρχονται εδώ. Έχω θέμα με αυτό και μέχρι στιγμής τα πάω καλά».

Αδύναμος Κρίκος 1/2/2020: Τον… μάστορά του φαίνεται πως βρήκε ο παρουσιαστής του πιο Αδύναμου Κρίκου, Τάσος Τρύφωνος. Ο Κύπριος παρουσιαστής είχε έναν έντονο διάλογο με έναν 18χρονο που πήγε στον “Πιο Αδύναμο Κρίκο” για να τον… γλεντήσει όπως δήλωσε ο ίδιος. Και αυτό γιατί δεν του αρέσει η συμπεριφορά του παρουσιαστή προς τους παίκτες.  Ο 18χρονος Βασίλης από την Ηλιούπολη είναι φοιτητής πληροφορικής.

Όταν ο παρουσιαστής άρχισε να του κάνει τις συνηθισμένες ερωτήσεις που κάνει στους παίκτες, εκείνος του είπε μεταξύ άλλων: «Ήρθα να σας γλεντήσω, επειδή βλέπω ότι σχολιάζετε πολύ τα παιδιά που έρχονται εδώ. Έχω θέμα με αυτό και μέχρι στιγμής τα πάω καλά». «Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά σου» συνέχισε ο 18χρονος, μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος στον ενικό. «Έχετε το θράσος της νιότης, έχετε μάθει τον πληθυντικό;» απάντησε με τη σειρά του ο παρουσιαστής. Στη συνέχεια είπε στον παίκτη, «Με αυτό το υφάκι που νομίζετε ότι θα πάτε;». Σίγουρα μία από τις πιο «πικάντικες» στιγμές του τηλεπαιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις