Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στικούδη σύζυγος: Η πρώτη χειραψία στη Βαρβάκειο και τα δάκρυα για την πεθερά
LIFESTYLE

Στικούδη σύζυγος: Η πρώτη χειραψία στη Βαρβάκειο και τα δάκρυα για την πεθερά

Στικούδη σύζυγος: Η μητέρα του συζύγου της Βαγγέλη Σερίφη, ήταν εκπαιδευτικός όπως και η δική της που είναι δασκάλα.

Στικούδη σύζυγος: Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη σήμερα της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πεθερά της που έχει φύγει από τη ζωή. Δεν μπόρεσε, μάλιστα, να κρύψει την έντονη συγκίνηση της. «Οι οικογένειές μας με τον Βαγγέλη είχαν αρκετά κοινά στοιχεία» εξήγησε.

«Η μαμά του ήταν εκπαιδευτικός, η οποία δυστυχώς έχει φύγει από τη ζωή. Και λέω δυστυχώς, γιατί ήμουν λίγο άτυχη σε αυτό. Είχα μια πολύ καλή πεθερά. Μπορεί να περάσουν χρόνια, αλλά ο χαμός ενός ανθρώπου πάντα σε πονάει. Σαν να είναι πρόσφατο είναι κάθε φορά». «Άσχετα με την ηλικία και το τι έχει συμβεί. Ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά πιστεύω ότι οι συμβουλές, η ενέργεια και η αγάπη της θα με βοηθούσε».

Στικούδη: Το My Style Rocks

Από την κουβέντα των δύο γυναικών δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, βεβαίως, το My Style Rocks στο τιμόνι της παρουσίασης του οποίου βρίσκεται η νεαρή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια. Στην ερώτηση, μάλιστα, της Τατιάνας για τον κριτή τον οποίο θα προτιμούσε να ακούσει εάν ήταν εκείνη διαγωνιζόμενη, η Κατερίνα Στικούδη έδωσε την Έλενα Χριστοπούλου!. “Την λατρεύω! Μου αρέσει το τόσο δυναμικό της ύφος, το ότι ξέρει τι θέλει και θα στο πει με τρόπο κατανοητό”.

“Για όλα τα κορίτσια δεν είναι εύκολο όλο αυτό. Δεν έχουν άπλετο χρόνο, ώρες ατελείωτες για να μπορούν να γυρίσουν στα μαγαζιά. Πιέζονται χρονικά πάρα πολύ και καταλαβαίνω την πίεση, το στρες και το κλάμα καμιά φορά στο στούντιο. Τα δικαιολογώ όλα. Το μόνο που θα ήθελα να δω περισσότερο είναι να υποστηρίζουν παραπάνω αυτό που κάνουν. Πρέπει να τις δικαιολογήσουμε, όμως, γιατί οι περισσότερες δεν είναι κοπέλες που ξέρουν από τηλεόραση” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

“Δεν με ενδιαφέρει ο χρόνος που θα είμαστε για γύρισμα, ας κάτσουμε δυο ώρες παραπάνω, αρκεί να βγει καλό το επεισόδιο” πρόδωσε, επίσης, η Κατερίνα Στικούδη για τα πολύωρα γυρίσματα του “My Style Rocks”.

Ο άντρας της ζωής της

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον άντρα της ζωής της, για την πεθερά της που υπεραγαπούσε και δεν βρίσκεται πλέον κοντά της αλλά και για το My Style Rocks.«Μετά τον γάμο, άρχισα να νιώθω ακόμη καλύτερα με τον εαυτό μου. Ο Βαγγέλης δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το να ντύνομαι σέξι. Από τον πρώτο μήνα που ήμασταν μαζί, ένιωσα ότι είναι ο άνθρωπος μου. Από τη πρώτη χειραψία, στην Βαρβάκειο Αγορά ένιωσα τρομερή οικειότητα. Τώρα είμαι περισσότερο ερωτευμένη και παθιασμένη μαζί του απ’ ότι ήμουν στην αρχή. Τέτοιος τύπος είμαι εγώ. Φουντώνω πιο μετά… Τι να τα κάνεις τα λεφτά, δεν πάει ο άλλος να έχει παλάτια, το θέμα είναι αν σε ακούει, αν είναι δίπλα σου, αν σου δίνει αγάπη, να νιώθεις ότι είναι το στήριγμά σου… Στα δύσκολα, στα εύκολα » αποκάλυψε για τον άντρα της, Βαγγέλη Σερίφη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις