Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στέφανος Μιχαήλ γυναίκες: Δηλώσεις που θα… συζητηθούν
LIFESTYLE

Στέφανος Μιχαήλ γυναίκες: Δηλώσεις που θα… συζητηθούν

Στέφανος Μιχαήλ γυναίκες: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καταγωγή του από την Αυστρία μιας και η μητέρα του είναι από εκεί και τόνισε πως σε αυτή οφείλεται η εξωτερική του εμφάνιση.

Στέφανος Μιχαήλ γυναίκες: O Στέφανος Μιχαήλ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις γυναίκες και στο φλερτ. «Οι γυναίκες έχουν γίνει αρπακτικά… κάποιες είναι, είναι χύμα η κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά σχετικά με τα σημεία των καιρών και τον ρόλο των social media στις ερωτικές σχέσεις. Όπως σημείωσε ο Στέφανος Μιχαήλ : «Δεν χρειάζεται να υπάρξει φλερτ, είναι πιο ωμά τα πράγματα. Φλερτάρουν και μέσω των social, δυστυχώς η νέα μόδα με τα instagram και τα facebook, δεν μπορείς να τα αποφύγεις και τα ακολουθείς».

Παραδέχτηκε ότι του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και σημείωσε: «Είναι εξευτελιστικό όταν σου στέλνει κάποιος άνθρωπος από το πουθενά βίντεο και γυμνές φωτογραφίες, δεν θα το έπαιρνα σοβαρά ποτέ» ενώ ομολόγησε ότι του έτυχε να τον προσεγγίσει μία γυναίκα με όμορφο τρόπο και να προκύψει ευκαιριακή σχέση, αλλά τόνισε ότι αν είναι σε σχέση δεν ασχολείται με αυτά. Ο Στέφανος Μιχαήλ αποκαλύπτει ότι δέχεται πολύ στενό… μαρκάρισμα από τον γυναικείο πληθυσμό, ακόμα και από τα social media.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή λέγοντας: «Δεν είχα και πολλές σχέσεις, μόνο 2-3 σχέσεις έχω κάνει. Νομίζω επειδή είμαι πολύ επιλεκτικός. Όταν μιλάμε για το σοβαρό, όχι για το ευκαιριακό. Κράτησαν 2-3 χρόνια το πολύ. Μπορεί να με βαρέθηκαν, μπορεί και να τελείωσε» είπε αρχικά ο γοητευτικός ηθοποιός. Αφού παραδέχθηκε πως θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά, ο Στέφανος Μιχαήλ τόνισε πως «θα ήθελα να τα κάνω όλα παραδοσιακά». «Θεωρώ ότι είναι ωραίο για έναν άντρα να νιώθει πως έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Έστω και αν δεν το έχει, να του δείχνει η γυναίκα ότι το έχει. Ας το πετυχαίνει με άλλο τρόπο, να θέλει ο άντρας να περάσει το δικό της» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις