Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σαντοριναίος ΠΑΟΚ: Η εξήγηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ και η «επίθεση» οπαδών
ΕΛΛΑΔΑ

Σαντοριναίος ΠΑΟΚ: Η εξήγηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ και η «επίθεση» οπαδών

Σαντοριναίος ΠΑΟΚ: «Επίθεση» από οπαδούς του ΠΑΟΚ σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ, ο οποίος εξήγησε την ανάρτησή του.

Σαντοριναίος ΠΑΟΚ: Διαδικτυακή επίθεση δέχθηκε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιάννης Σαντοριναίος μετά την ανάρτησή του στο Facebook, για την οποία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή στο κρατικό κανάλι ζητώντας την αποπομπή του.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Σαντοριναίος έγραψε συγκεκριμένα:

«Αν κατάλαβα καλά, η καλύτερη ομάδα της τετραετίας θα είχε υποβιβαστεί δύο φορές, μία με τον οπλαρχηγό και μία με τον ανιψιό! Το λες και νταμπλ».

Με νεότερη ανάρτηση, εξήγησε: «Επειδή κάποιοι έχετε πρόβλημα ν’ αντιληφθείτε ακόμη και το χιούμορ. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα της 4ετίας, η οποία όμως βρέθηκε δύο φορές σε δύσκολη θέση με κίνδυνο υποβιβασμού. Την πρώτη φορά με την εισβολή στο γήπεδο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ με το όπλο στην θήκη, όταν ο διεθνής Τύπος αναφέρθηκε έντονα σ’ αυτό το ενδεχόμενο ποινής. Μάλιστα ο κ. Σαββίδης τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Η δεύτερη περίπτωση αφορά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με όλα όσα ακολούθησαν. Δύο επικίνδυνες καταστάσεις τις οποίες απέφυγε και πραγματικά έχουν αξία σαν ένα νταμπλ.

Τίποτα μεμπτό λοιπόν, ούτε η καταγραφή της πραγματικότητας μπορεί να θεωρηθεί προσβλητική. Εύχομαι στην διοίκηση του ΠΑΟΚ να δικαιωθεί στον αγώνα της και να υπερασπιστεί την αθωότητά της στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα».

Λίγο αργότερα, ο ίδιος σε νεότερη ανάρτησή του πόσταρε τα υβριστικά μηνύματα που δέχθηκε:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις